Standard - siostra i mój satanista Rambo, chomik spadochroniarz co chodzi na manewry, słucha metalu, jest zagorzałym fanem mojego bimbru i atakuje bez uprzedzenia wszystko i wszystkich tylko nie mnie.
chomik wyczynowiec. heh. pewnie uprawia jeszcze sporty extremalne
kiedys mialam chomika... swinke... teraz mam rybki... zawsze chcialam miec pieska ale mieszkam w bloku wiec to chyba nie najlepszy pomysl... kiedys jak bede miala wlasny dom i w ogole i w ogole... to kupie sobie psa heh... takie marzenie
Znak zodiaku:
Jamajka [Usunięty]
Wysłany: 28-10-2005, 12:55
A ja mam pieska... golden redrivera, rybki i żółwia... No i niestety młodszego, nieznośnego brata... a właśnie może ktoś chce?? Z przyjemnością odstąpie...
Ja mam psa Hektora. Ma dwanaście lat i jest cały biały, prócz czarnych uszu, i czarnej łaty na tyłku. Nie ma ogona. Jest to mieszaniec polskiego owczara nizinnego z foksterierem szorstkowłosym.
Ostatnio zmieniony przez Nienna 19-07-2006, 09:58, w całości zmieniany 1 raz
A ja mam świnkę morską (druga w moim życiu), pierwsza, którą dostałem na gwiazdkę parę lat temu właśnie w grudniu zeszła z tego świata , ale teraz mam jej syna, który wcześniej był u kogo innego i ja zajmuję się nim jakby z konieczności, ale.... już się zadomowił właściwie
ja mam psa:(:( którego dostała moja siostra a ja musze się nim zajmować:( jest strasznie fkurzający zjada moje kapcie i strasznie nie lubi mojej dziewczyny:( regularnie dewastuje mi pokuj ale ogólnie go lubię:)D:D:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum