master_snake no wlokniarz jest w ekstralidzie i ostatnio wygral z wroclawiem o 12 punktow.. jest komu kibicowac
Tak wiem. Wczesniej pamietam jezdzilem prawie na kazdy mecz Wlokniarza tak samo jak na Rakow ale teraz jakos byc moze z braku czasu i moze funduszu sledze wyniki tylko w internecie
Nie wiem jak można było dzisiaj dostać z Zielona Górą Ale mało brakło.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Nie wiem jak można było dzisiaj dostać z Zielona Górą
42:44?
jakos cos w ten ton byl wynik..
Poza tym.. nie zawsze mozna wygrac. Sparta Wroclaw tez przegrala z ZG.. widac sa dobrzy po prostu
Czekam na niedzielny mecz Leszno-Wroclaw.. choc wydaje mi sie, ze Leszno wygra u siebie, a tydzien pozniej Wroclaw u siebie..
A mecz było można spokojnie wygrać. Błędem jest stawianie na Lee Richardsona gdy można by skorzystać z Drymla, który ostatnio w Szwecji zanotował 6 oczek, a Lee tylko 3 tak jak w meczu z ZG ;/
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
To chyba swiadczy o tym, ze obie druzyny sie doceniaja
[ Dodano: 20-05-2007, 22:26 ]
A wiec moje przewidywania sie sprawdzily - Leszno wygralo. Brawo dla wspaniales druzyny i do rewaznu za tydzien we wroclawiu
Zapraszam do Wro w niedziele
Juz mam potwierdzone, ze tam bede. Yessssss
[ Dodano: 28-05-2007, 00:47 ]
Chcialam tylko..
Dzis na torze w Krosnie, w wyniku odniesionych obrazen zginal 20 letni czech Michal Matula.. [*]
http://www.wiadomosci24.p...tula_29109.html
Podobno do 2009 ma to być wymóg aby klub otrzymał licencję.
W tej chwili są obowiązkowe tylko w ekstralidze.
A z 2 ligi tylko Rawicz posiada taka bandę.
Chciaż czasami nawet banda nie pomaga, czasami czysty przypadek, że ktoś zostaje kaleką do końca życia (Krzysztof Cegielski).
Niedawno była kolejna rocznica śmierci Rafałą Kurmańskiego [*]
Podobno do 2009 ma to być wymóg aby klub otrzymał licencję.
W tej chwili są obowiązkowe tylko w ekstralidze.
Od przyszlego roku maja byc tez w I lidze...
kreska napisał/a:
Chciaż czasami nawet banda nie pomaga, czasami czysty przypadek, że ktoś zostaje kaleką do końca życia (Krzysztof Cegielski).
No to fakt..
Jakkolwiek tak tragiczngo wypadku to juz dawno nie bylo o ile wiem...
Matko.. jak ja sie o tym dowiedzialam, to totalnie zgaslam.. 20 lat chlopak... [*]
[ Dodano: 02-06-2007, 22:14 ]
Doedukowalam sie w wiedzy na temat Rafala..
Pobeczalam sie..
Ten sezon w ogóle jest masakryczny Ale taki sport... Ja mam nadzieję, że mój Falubaz będzie 6 po zasadniczej, a potem Play-Off z Lesznem I te niezapomniane mecze i te oprawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum