Wysłany: 11-09-2007, 20:20
GEIKO napisał/a:
żeś sobie problem znalazła.
Dobra, jeśli komuś to nie przeszkadza, to niech sobie takie nosi... mnie by przeszkadzało. A i nieprzyjemnie patrzeć na zrośnięte brwi i inne rzeczy, które można naprawić i o nie zadbać. Przykładowo idąc do dermatologa.
No, ale ja jestem dziewczyną
Nie jest to aż tak bolesne Depilacja trwa krócej (bo wyrywa się dużą ilość włosów naraz) a efekt utrzymuje się dłużej. Zalecane dla osób z 'krzaczastymi' brwiami, bo i tak na końcu trzeba podregulować pęsetą.
_________________ And everywhere we go
The sun will always shine...
Dobra, jeśli komuś to nie przeszkadza, to niech sobie takie nosi... mnie by przeszkadzało. A i nieprzyjemnie patrzeć na zrośnięte brwi i inne rzeczy, które można naprawić i o nie zadbać. Przykładowo idąc do dermatologa.
No, ale ja jestem dziewczyną
nieprzyjemnie patrzeć na zrośnięte brwi?
lol.
nieprzyjemnie patrzeć na tłuste włosy. to dopiero koszmar. higiena.
co tam zrośnięte brwi.
nieprzyjemnie patrzeć na tłuste włosy. to dopiero koszmar. higiena.
co tam zrośnięte brwi.
Dla mnie zrośnięte brwi są tak samo nieestetyczne jak kobiecy wąsik. Tobie może sie to podobać, dla mnie jest odpychające.
A tłuste włosy to już inna sprawa...
_________________ And everywhere we go
The sun will always shine...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum