1) zmien kodowanie bo zamiast polskich znaków są krzaki
2) na stronie głównej nic nie widać - dałes oczojebny czerwony kolor
3) sama tematyka - pierdoły piszesz, w każdym filmie i też systemie RPG (wampir: maskarada) wampir jest inaczej wykreowany. Poczytaj sobie: http://pl.wikipedia.org/wiki/Wampir
Imię: P jak Poison
Wysłany: 07-12-2006, 15:58
Chłopie spasuj, jak masz tworzyć takie strony, lepiej weź się za klocki. Poczytaj tutoriale o tworzeniu stron, kodzie html, php, ewentualnie, jeżeli jesteś leniwy wgraj jakiegoś cms'a (ale nie na serwer republiki, interii itp.)
PS. Zmień tematyke bo kto będzie chciał czytać o wampirach?
Ostatnio zmieniony przez Poison 07-12-2006, 16:01, w całości zmieniany 1 raz
1. Jak nie potrafisz sam stworzyc sobie ukladu strony, to sciagnij sobie jakis gotowy szablon strony.
Kaza napisał/a:
Jaką tematykę proponujecie?
Zrób strone o tym czym sie interesujesz, wtedy jej tworzenie przyjdzie ci łatwiej.
Tematyka najbardziej popularnych serwisów się zmienia, najlepiej jak stworzyłbyś co unikalnego, cos czego jeszcze nie ma w sieci.
_________________ Pamietaj Gość
1. Mam zawsze racje
2. Jesli twierdzisz, że nie mam racji, patrz punkt 1
tylko nie zrób przypadkiem strony "o wszystkim i o niczym" widziałem juz kilka takich stron i zawsze mnie one denerwowały, a poza tym takie strony nie mają zupełnie sensu
czym sie interesujesz? o czym masz dużo informacji? w czym jesteś "specjalistą"?
takie strony mają sens naukowy ze tak to nazwe jak narazie widać strona Kazy nie prezentuje sie dobrze no nawet przeciętnie sie nie prezentuje a najlepiej trenowac np. właśnie na takiej stronie o sobie, swojej babci czy swoim wołku zbożowym a dopiero potem zabierać sie za ambitniejsze projekty
Wysłany: 14-12-2006, 00:43
nie znam sie ale mi sie nie podoba
osmielam sie zaryzykowac twierdzenie, ze strona któą zrobiłam (prawie sama z niewielką pomocą) na informatyce o układzie słonecznym była lepsza
[ Dodano: 14 Gru 2006 12:44 am ]
czy to znacza ze gdzies głęboko drzemie we mnie dusza informatyka?
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum