jakkolwiek studentka architektury,znana z ciętego języka i OTujaca o penisie a i zboczona ;P
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
devir, stały bywalec i chyba (piszę chyba bo dawno tu nie zaglądałem tak na poważniej) należy do tej forumowej elity ;]
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
master_snake, spoko ziomek (:)) z okolic Częstochowy. Spoko musi być bo wspólnego znajomego mamy
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
alanho Alan , chyba wrócił aczkolwiek na ile to sie okaże, a no brakowało mi go ;]
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
kamasutra, chuda taka, w okularach.
myśle, że jest całkiem wesołą miłą dziewuszką. ma u mnie miejsce na kanapie wygrzane na oglądanie filmów + naleśniory + bro.
labanda, twierdzi, że jest gruba, mimo iż na zdjęciach wygląda jak kij od szczoty. Zbuntowana ^^ Ogólnie sympatyczna dziewczę, prawie zawsze w dobrym humorze i na ogromnym kacu.
_________________ Ty.
Ostatnio zmieniony przez Darn 29-11-2008, 23:18, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum