miyako - młoda kobieta, wydaje mi sie ze ma duzo problemow na glowie, ktore stara sie udzwignac, chodz czesc problemow sama sobie robi, pozatym to sympatyczna
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
devir, ostatnio w Lubinie kupowałem buty, jestem z nich zadowolony, jakby nie patrzeć najbliżej mnie zamieszkały użytkownik, ale za stary i nie tej płci aby liczyć na miłość forumową, dostał po mnie w spadku tytuł mistera widać która cześć Polski rządzi jeśli chodzi o przystojnych mężów stanu.
kamasutra, nie kupuje prezentów nauczycielom by okazać im swą sympatię i wdzięczność za wpojenie tak ogromnej ilości wiedzy. Lubi się ładnie ubierać, to chyba poprawia jej samopoczucie.
devir, inteligentny, lubię czytać jego posty, lubi Portishead - ja też
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
a-ku-ka-ra-cza, racza-czacza-czacza. Kojarzy mi się czaczo-kokowo, ogólnie w porządku. Mimo iż nie mam porządku na biurku. I zgubiłam dowód gdzieś. Koleżanka kamasutry, moja nie, bo się nie znamy i nie pisałyśmy nigdy razem. Cześć, uciekam zbierać kończynę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum