Darn, kiedyś byłam na nią bardzo zła, że wystawiła mi ostrzeżenie. Myliła mi się też z dkf. Teraz ani nie mam do niej żadnych pretensji, ani nie myli mi się z dkf
miyako Pannę Monikę bardzo lubię, sympatyczna, cieszę się że wróciła na forum, ma swojego wybranka serca, zakochana po uszy, kojarzy mi się z taka japońską dziewczyną,lubi czytać książki, ma młodsza siostrę. ;]
master_snake mój łysy kudłacz Uwielbiam ,ubóstwiam i kocham mojego polsko-czechowego facet ;P Ogóle to Łukaszo pracuje, pije sobie, o i nadal nie rzucił palenia , Ciągle mnie straszy i wyskakuje za pleców ;] Czasem mnie nerwuje jak wyjeżdża i się ze mną nie zdąrzy pożegnać Pozytywny chłopak uwielbiam z nim rozmawiać na gg
_________________ Heartcore w duszy w bani meksyk
Ostatnio zmieniony przez kamasutra 27-03-2008, 23:12, w całości zmieniany 1 raz
labanda, twierdzi, że kamasutra ma torebkę ładnego koloru, która (torebka rzecz jasna) twierdzi, że master_snake to łysy kudłacz, który twierdzi, że zna mnie, ale nie kojarzy, która (ja) twierdzę, że labanda jest pozytywnie pieprznięta i za to ją lubię, jednak tylko z odczytu, ponieważ nie rozmawiałam, ponieważ nie chce mi się, ponieważ i tak mam już za dużo znajomych, ponieważ wszyscy pragną się ze mną kolegować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum