Schiza009, mamy tą samą mamę. Często przejmuje się opiniami innych na temat swojej gry, chociaż nie słyszałam jak gra, to jestem pewna, że gra pięknie. Mam nadzieje, że zobaczymy się w wakacje.
Darn, ma w ząbek czesany avatar, zdjęcia robi jest panią fotografistką, i moderatornistką forumowiczową, dawno z nią nie rozmawiałem i nie brakuje mi tego szczerze mówiąc.
labanda, pozytywna, wesoła, lubi (lubiła) Pidżamę jak ja, była w Bułgarii w Złotych Piaskach tak jak ja ;P
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Wysłany: 03-03-2008, 22:07
fobia,
Inteligentny gość, umie wypowiedzieć się inaczej, niż przy użyciu równoważnika zdania- chociaż czasem błaznuje i udaje, że jest inaczej.
Antychryst.
Ceemka lubię nic nie mam do niej, lubi mrówki i żyrafy. urocza blondynka przyjaciołka schizy, ma "inny " styl bycia ( inny nie znaczy gorszy) ,orginalna.
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Paszczak, pomylił tematy. Zjawia się raz na jakiś czas. Pamiętam, że kiedyś na urodziny wysłałam mu internetowe kwiaty ^^ Kiedyś mylił mi się z Fobią ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum