G.a.p.o.n., to prawda, że pod choinkę dostałeś Gay Sex Story w wersji japońskiej ?
Tak to prawda, nie sądziłem jedynie, że ktokolwiek zechce tłumaczyć twoją biografię na język japoński. Ale muszę przyznać, że ten ktoś wykonał kawał dobrej roboty. Ma u mnie dużego plusa.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
1.Jezioro osobliwości
2.Tam gdzie spadają anioły
3.Pamiętnik pisany miłością
4.Alchemik
4.Na brzegu rzeki Piedry usiadłam i płakałam
5. 11 minut
6. Magda doc.
7.Wyspa pojednania
Pamiętam tę książkę. Pamiętam też "Zapałkę na zakręcię" i "Pejzaż sentymentalny". Pamiętam te książki, chociaż czytałam je bardzo dawno i szczegóły "uleciały" mi już dawno z pamięci. Chociaż do tej pory mam w pamięciu odczucia po przeczytaniu. To dziwne uczucie. Te książki kojarzą mi się z małą, zatłoczoną, pachnącą kurzem dziecięcą biblioteką publiczną, w której stawiałam swe pierwsze kroki czytelnicze.
Pamiętam, że tyle pamiętam.
Alteregus z Cyreny
olciak napisał/a:
2.Tam gdzie spadają anioły
Wypożyczyłam tę książkę.
Wybrałam ją ze sterty innych wypożyczonych książek.
Zaczęłam czytać.
Czytałam.
Czytałam.
Po siedemdziesięciu stronach zwątpiłam i rzekłam : To zdecydowanie nie dla mnie.
Odłożyłam.
Cieszyłam się.
Zaczęłam czytać coś innego.
olciak napisał/a:
6. Magda doc.
Mnie się ta książka nie podobała. Chyba jedyne co może być tam godne uwagi to opis inicjacji seksualnej pod prysznicem.
Jak dla mnie to jest to zapis typu : wstałam, zjadłam śniadanie, poszłam do szkoły, wróciłam, było zimno, ptaki śpiewały. A w to wpleciony modny temat ciąży wśród nastolatek i romans z dziadkiem dziecka.
Anegdota:
Byłam na spotkaniu z panią Martą Fox,
nudziłam się jak mops.
Ostatnio zmieniony przez alter ego 30-12-2006, 21:36, w całości zmieniany 1 raz
Didek [Usunięty]
Wysłany: 30-12-2006, 21:36
alter ego napisał/a:
Fox
Nazwisko prawie tak ekstrawaganckie jak Pierr Dune.
Ale przynajmniej mogę już się pochwalić - jestem pierwszy w Top10 nabijaczy. Kiedyś opublikuję swoje posty w formie drukowanej. A jeśli nikt się nie zgodzi to opublikuję je w Internecie - jak Wildstein.
ja za chwile będe czwarty następna osoba zarejestrowana w 2006 roku ma ponad 1500 postów mniej ode mnie a przypomne ze pisać na forum zaczełem gdzieś dopiero w kwietniu chyba
już mam tyle co Nynka
Popiela moze bym dał rade do końca roku ściagnąc to nie całe 150
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum