Poprostu ta ksiązka to prawdziwy bełkot, o ktorej głosno sie ostatnio zrobiło, bo została wydana. Czemu kazdy mysli, ze jak powie, ze czytał mein kampf, to bedzie obierany jako intelektualista?
Ta książka to nie bełkot, ale propaganda stylu nazistów, nie bełkot,. Jeżeli zaś nie potrafisz postawić się na ich miejscu, to właściwie mozesz to obebrać jako bełkot....
Mi sie ta książka bardzo podobała, choć nawiązuje do wielu poję które mi sie nie spodobały.... A i chyba "" Main Kampf"" a nie " Mein Kampf" - wytykasz drzazge w oku bliźniego a nie widzisz u siebie belki ??? WSTYD
Solid najpierw mnioe poprawił, że pisze się " main kampf "... kilka postów dalej napisał " mein kamp " więc go poprawiłem... to ten * pisze, że pownno być " mein kamp... co z tego wychodzi, solid to * i mnie poprawiał a ja mniałem dobrze !!! I kto tu sie wkopuje we własne dołki ?? -- solid. Pozdro dla kumatych i inteligentnych ....
Nie przyznam się do błedu, którego nie popełniłem... a ty jestes starszy i uwazasz ze zawsze masz racje, zresztą tak jak wszyscy starsi... zawsze myślicie, ze musicie nas uczyć...
Nie przyznam się do błedu, którego nie popełniłem... a ty jestes starszy i uwazasz ze zawsze masz racje, zresztą tak jak wszyscy starsi... zawsze myślicie, ze musicie nas uczyć...
-_- skoro nie mam racji, to chce, abys mi powiedzial, czemu on wg ciebie nie był rasistą, zawrzyj w swoim uzasadnieniu fakt, ze zabił tysiące żydów, rase aryjską (czyli ludzie białych) uznawał jako nad-ludzi. na smierć skazywał takze homoseksualistów, ale to juz inna sprawa.
tak więc jak nazwiesz jego pałającą nienawiść do ludzi odmiennej rasy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum