Zamierzam otworzyć własny biznes, a do tego studiów nie potrzeba.
szefowa jakiejs firmy ze srednim wyksztalceniem phi!!!!! jakie Ty masz myslenie? dyplom chcesz moze kupic?
Zygmunt Solorz Żak - drugi najbogatszy Polak ma wykształcenie : średnie techniczne, a więc jak widac można osiągnąc coś bez wykształcenia. Nie wiem dlaczego w Polsce sie tak utarło, że bez wyższego tylko do miotły ehhh co za głupi tok myślenia.
_________________ "Bądź gotów przegrać bitwę, żeby wygrać wojnę."
a co powiesz o toku myslenia gdy ktos sie nie chce uczyc?
No cóż moge powiedzieć o tym toku poza tym, że jest wyśmienity, wspaniały, a wręcz genialny, bo każdy głupi wie, że nie chodzi oto aby się uczyć tylko oto aby się nauczyć.
_________________ "Bądź gotów przegrać bitwę, żeby wygrać wojnę."
Wysłany: 08-09-2005, 19:12
O jeny jestem mlodsza ale z tego co piszesz Nastygirl wynika ze jestes piekielnie niedojrzala albo naiwna. Chcesz byc wiecznie piekna, bogata, miec przystojnego faceta, najlepiej inteligentnego, zyc w luksusie i nie wkladac w to wszystko zadnego wysilku?? Takie marzenia to ja mialam, jak bylam zasmarkana 8-latka, a i wtedy juz wiedzialam, ze bedzie ciezko je zrealizowac... 17-latka powinna chyba troszke wiecej o zyciu wiedziec... Zreszta skonczmy temat bo sie pograzasz i z kazdym postem robisz z siebie wieksza idiotke... Bez obrazy.
_________________ A gdy serce twe przytłoczy Myśl, że żyć nie warto,
Z łez ocieraj cudze oczy,
Chociaż twoich nie otarto.
Na pewno "Ojciec Chrzestny"
a z biografii to nie czytałem wielu, ale zależy czym się interesujesz, mi podobają się autobiografie piłkarzy np. Jerzego Dudka albo Wojciecha Kowalczyka
Imię: bjarni
Wysłany: 11-02-2006, 17:19
ostatnio czytam Stanisława Grzesiuka, czyli międzywojenne życie Warszawy i prawda o pierwszych obozach koncentracyjnych - czyta się dobrze i szybko, polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum