Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Charming
22-05-2007, 16:45
Zmiana szkoły
Autor Wiadomość
mick_g 
*

Imię: Michał
Wysłany: 09-08-2006, 23:03   

Ja też idę do 1 LO mat inf... troszeczkę mam stracha ze względu na nauczycieli - żeby się nie trafił jakiś łomek :D hehe Podobno większość jest ok, ale zawsze jest ta "mniejszość"!!! GRRR

Znak zodiaku: wodnik

slepa ryba

Wysłany: 28-08-2006, 17:27   

Właściwie to się już nie mogę doczekac pierwszego dnia w nowej szkole

theend 
*

Imię: theend
Wysłany: 28-08-2006, 17:37   

Jak szedlem do 1 klasy liceum, to sie nawet cieszylem ze nikt mnie nie zna i moge sie zmienic, zdobyc nowy wizerunek i uznanie. JAk sie trafi fajna klasa i mlodziez w szkole i pedagodzy bede odrobine normalni (o ile moga byc) to nie ma czym sie stresowac. A jezeli chodzi o kumpli ze starej szkoly to ja bardzo szybko przestaem za nimi tesknic:)

Podobno Liceum to najlepszy okres w Zyciu.

Tylko nie wiem do jakiej szkoly iTY dziesz:P Pozdrwiam
  Znak zodiaku: baran

slepa ryba

Wysłany: 28-08-2006, 18:48   

Boje sie no np. okreslenia "kot" albo "co ty tu robisz".... :/

[ Dodano: 28 Sie 2006 06:49 pm ]
Ostatnio zmieniony przez slepa ryba 28-08-2006, 18:50, w całości zmieniany 1 raz  

theend 
*

Wysłany: 28-08-2006, 18:54   

Wiesz jak ja bylem w 2 liceum to zdarzal osie ze mowili do mnie kici kici i popychali :P Ja tylko z tego łacha miałem. Zalezy jaka szkola ale jezeli jest to nie przejmuj sie poczatkowo sama nie chodz:) a potem, po miesiacu juz powinno przejsc:P Tak pozatym niektore szkoly organizuja chrzty pierwszakow, fajan impreza, ale moze u was nie bedzie wiec ne masz czym sie przejmowac pzdr:)

piurko 
+++

Wysłany: 29-08-2006, 17:13   

ja mam stresa i to poważnego najbardziej boję się czy zostane zaakceptowana :558: no i jak to wszystko będzie wyglądać ale to chyba normalne :P

muppet 
**

Wysłany: 02-09-2006, 22:12   

Kamiluska napisał/a:
ja dopiero w przyszlym roku bede zmieniac ale nawet jak teraz o tym pomysle to juz sie stracham:D

ja mam dokładnie tak samo, na razie jeszcze o tym nie myśla często ale za rok będę sie stresował z pewnością.
Głównie chodzi o to, że nigdy nie wiadomo na jaką sie klase trafi i jak się zostanie przyjętym, jeśli trafię na jakiś debili to będę musiał z nimi chodzić przez 3 lata, więc to oczywiste, że to stresujące.

Ale jestem dobrej myśli, martwił się będę dopiero za rok :D

Znak zodiaku: waga

theend 
*

Wysłany: 04-09-2006, 14:57   

muppet napisał/a:
na razie jeszcze o tym nie myśla często ale
ale myslisz :)

muppet napisał/a:
martwił się będę dopiero za rok :D

sprzecznosc widze:)

Ravana 
*

Imię: Anka
Wysłany: 04-09-2006, 16:03   

zmienialam szkole na katolicka i wrocilam z powrotem do normalnej. nigdy nie bralam aktywnego udzialu w zyciu szkoly wiec nie boli mnie to czy beda mnie lubili czy nie.

SmartTouch
*

Imię: Narek
Wysłany: 09-09-2006, 09:23   

Może 1 miesiąc być ciężki ale jeżeli będziecie wporządku to bardzo szybko nawiążecie kontakt z ludźmi.
->RADA DLA CHŁOPCÓW:
Po zmianie szkoły nie dajcie sobie naskoczyć łeb, nie ignorujcie ludzi którzy was wyzywają bo to sie będzie ciągnąć za wami czy tego chcecie czy nie, wiem to z własnego doświadczenia

Znak zodiaku: lew

SvenDarko 

Wysłany: 09-09-2006, 09:27   

Ja się na początku denerwowałem ale teraz jest ok... do pasowania... które już niedługo się zbliża :D :D

Znak zodiaku: waga

Odeta18 
*
mój chory sen.

Wysłany: 18-09-2006, 17:01   

moja kumpela się przepisala do mojej kl z innej szkoły......tam z niemca miala 6 na koniec a grali na lekcjach w kalambury ;) a u nas już zdążyła pierwszą 1 złapać. i ten niemiec to jej jedyny stres ;) .

juna 
++
dziewczyna Alicji

Imię: Wszemiła
Wysłany: 19-09-2006, 10:53   

Pamietam że jak szłam do gimnzajum to bardzo się bałam, bo juz w wakacje dostałam z kumpelą anonim ze w nowej szkole mamy wpier*ol (teraz chce mi sie tego smiac ale wtedy), a jak szłam do liceum to juz sie nie bałam,towarzyszyła mi tylko mała obawa,ale z drugiej strony ciekawość bo nikogo nie znałam z nowej klasy.Gdybym wiedziała ze bede miec takich super kumpli (bo z laskami równie bywa) to bym szła w podskokach do szkoły.Jedna obawa tylko sie spełniła- jest strasznie wysoki poziom i oceny nie takie jak by sie chciało,ale idzie sie przyzwyczaic
  Znak zodiaku: skorpion

rokka 

Wysłany: 19-09-2006, 11:07   

Chyba najbardziej stresujące było przejście z gim do liceum (jacy ludzie? jaki poziom? będzie kucie po nocach i histeria przed klasówkami? będzie do kogo się wogóle odezwać?). Oczywiście po rozpoczęciu roku wracałam jak na skrzydłach do domu ;) Gimnazjum to był jednak mały horror... A potem chaos maturalny i podobne pytania co do studiów. Jeszcze do tego szłam na prywatne do Skarbka i bałam się, że ludzie zadufani w sobie, chodzą, lansują się i olewają wszystko i wszystkich. A się okazało, że tak zaje... hmm, fajnej grupy w życiu nie miałam :D Stres jest przereklamowany ;)

labanda 
Przyjaciel
nadszyszkownik

Wysłany: 19-09-2006, 11:42   

pamiętm jak sobie myślałam w podstawówce, że nie pójde do gimnazjum, bo nie chce zostawiać klasy (z mojej starej klasy do tego samego gimnazjum co ja poszła tylko jedna dziewczyna), a teraz nie chce zostawiać gimnazjum! w tym roku bede musiała i znowu zanosi się na to, że pójdę do tego samego liceum tylko z jedną koleżanką z klasy. jednak nie martwie sie tym zbytnio, bo to moja przyjaciółka i nawet jakby nowa klasa okazała sie beznadziejna, to mam jeszcze ją, a my we dwójkę robimy i tak za cały tłum ^^

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi