Zabawa odgapiona z innego forum.
Polega na wyłonieniu najbardziej złoto ustego użytkownika.
Na forum jest pełno bezsensownych, idiotycznych czy śmiesznyh postów, starajcie się je wyłapać i zamieścić w tym temacie. Mogą to być czyjeś wpadki, zabawna riposta czy jakiś głupi do granic możliwości tekst
Teraz mały regulamin:
1. Zgłaszamy posty z danego mieściąca ,pod jego koniec utworzy się osobny temat z ankieta gdzie będziemy głosować na 10(wcześniej wyswelwekcjonowanych cytatów, selekcji oczywiście dokonam ja ,być moze wezme do pomocy jeszcze jednwego użytkownika) . Tak wyłonimy zwycięzce.
2. Forma zgłoszenia wypowiedzi:
autor postu napisał/a:
treść postu zgłoszonego do konkursu
. Mile widziany komentarz .
3.Nie wolno zgłaszać swoich wypowiedzi
Ostatnio zmieniony przez alanho 05-04-2007, 19:16, w całości zmieniany 3 razy
Hurraaaa!!! Ale do tego będzie osobny temat potrzebny. Taki zaprawdę złotousty. Od dzisiaj tutaj będą zgłoszenia, a na głosowanie będą osobne tematy dla każdego miesiąca. Tak jak to się odbywa na cywilizowanych forach.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
dziwie sie ze nikt na to nie wpadł
doszedłem do wniosku zę jak ani ja ani Ty wcześniej na to nie wpadliśmy to nic dziwnego zę nikt inny na to nei wpadł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum