Ja bym proponowała ankiete z jakimiś dogodnymi temrinami, bo tak, to się małe zamieszanie zrobi, ale to tylko luźna sugestia..
A wiadomo, że najpiękniejszy Wrocław:D
in their name we die
ale coś mi się zdaje, że takie dopasowywanie każdemu będzie złe
z datami, miastami w ogóle.
Admini powinni ustalić i nam użytkownikom tylko podać gdzie się odbędzie.
Już na jednym forum się zlociliśmy i takie gadanie, że to powinno byc tam, to tu.. było bez sensu iiiii strasznie czasochłonne..
No, ale róbcie se jak chcecie
Imię: Jacek
Wiek: 21 Dołączył: 09 Cze 2006 Posty: 156 Skąd: kraj pokoju
Wysłany: 18-06-2006, 21:58
Miejsce: najlepiej stolica ale nie jest to takie wazne
Czas: mi by odpowiadalo jak sie skonczy zamieszanie z przyjmowaniem na studia czyli koniec lipca
_________________ Ojczyzny mojej nie znajdziesz na żadnej mapie, mój dom jest tam gdzie kochają mnie!
łódx mi odpowiada bo czesto bywam i niedaleko mieszkam a termin obojętnie byle w wakacje=)) najlepiej lipiec, ale o co by tam było?? moze przygotwaac jakies prezentacje czy cos?? ja mugłbym sie zając grami jak juz coś :P:P
Najbradziej by mi odpowiadal Wroclaw, bo najblizej. Do Łodzi tez bym pewnie przyjechala ale Warszawa jak dla mnie odpada, poprostu za daleko.
Co do terminu to proponuje koniec wakacji.
Jeszcze jedno to czy przyjade zalezy od moich zasobow gotowki xDD Co zalezy od tego czy dostane prace xDD a od pracy zalezy to czy termin bedzie mi pasowac xDD
vanion napisał/a:
ja raczej myslalem, o spotkaniu w jakims barze itp, bo i tak napewno malo osob ostatecznie bedzie ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum