Co można robić gdy ma się złamaną nogę??
Osoba która kocha sport jest właśnie uziemiona, nie jedzie przez to na obóz, a najbliższa kumpela własnie wyjeżdza...
Macie jakies pomysły? zaznacze, że miasto nie leży nad żadnym morzem ani jeziorem.
_________________ Popełniaj błędy i naprawiaj je, gdy dotkniesz dna-odbijaj się!
Życie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne...
Ostatnio zmieniony przez Pleasant Girl 18-07-2006, 22:23, w całości zmieniany 1 raz
współczuje. ja tam co prawda nigdy nic nie złamałam, ale dostałam strzałą w głowę. to nie było miłe.a więc co mam ci poradzić możesz pochłaniać książki;) ja tak robie jak jestem chora. no chyba, że nie lubisz czytać to naucz sie czegoś nowego wykorzystaj ten czas małej ruchliwości
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3483 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 18-07-2006, 22:29
Niestety ... dostajemy czasem takie niespodzianki od losu...
to bardzo smutne... ale chyba trzeba będzie przeczekac ten okres... bo chyba teraz jaknajszybszy powrót do zdrowia jest najwazniejszy...
Trudno jest zorganizować czas zwłaszcza gdy ma się złamana nogę...w tej chwili przychodzi mi tylko jedno do głowy
* odwiedzający przyjaciele (zabierający na spacery)
* jakaś dobra ksiażka
* telewizja...itd (wiem ze to nie żadne rewelacyjne rozrywki)
No ale musisz sie z tym uporać ... zycze szybkiego powrótu do zdrowia
Na wstępie współczuję złamanej nogi, chociaż ja nigdy nie miałem złamanej nogi ani ręki (co najwyżej wybity palec 2 razy w tym samym miejscu). Myślę, że gdy się złamię nogę to można zrealizować pomysły, których nie wykonalibyśmy wcześniej, bo są ciekawsze zajęcia. I tak ja np. poduczyłbym się angielskiego, bo za cholerę mi się nie chce. Ewentualnie pobawiłbym się szydełkami hehehehe i popisał trochę artykułów na moją stronę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum