Imię: Albert Fish
Wysłany: 12-07-2006, 15:48
słyszałem że jakiś francuski adwokat pozwał FIFE do sądu o to że nieprawnie wyżucili Zidana z boiska bo arbiter tego nie widział jak sie walą z dyńki, a gdyby Zidane został mógłby strzelić gola.
Imię: Arturek ~~
Wiek: 20 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 12-07-2006, 20:56
Zidane zrobil dokladnie to, co kazdy normalny czlowiek by zrobil na jego miejscu, gdyby wszystkie okolicznosci byly identyczne. Mial powod, byl pod wielka presja, to nie nie wytrzymal, zdarza sie. Nikt nie powinien miec do niego pretensji.
A Ci co tu pisali, jak to sie Zizou przekreslil powinni sie sami za siebie wstydzic. Bawicie sie w sedziow, a nie wiecie nic o sprawie. To po prostu smieszne, by nie powiedziec, ze zalosne. Zapomnieliscie o tym, ze pilkarze to tez ludzie.
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
Ostatnio zmieniony przez Popiel 12-07-2006, 21:02, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Kacper
Wysłany: 12-07-2006, 23:02
Popiel napisał/a:
A Ci co tu pisali, jak to sie Zizou przekreslil powinni sie sami za siebie wstydzic
To, to jeszcze małe piwo przed śniadaniem, ale jak można go obwiniać, że przez niego Francja nie wygrała, przecież Trezeguet nie strzelił karnego i z tego co wiem to dlatego przegrali, zejście Zidana nie miało na to wpływu, trudno też winić za to Barthez'a bo jak zostało ogólnie przyjęte, bramkarz może obronić karnego, ale nie musi, natomiast napastnik musi. Zidane zrobił to, ponieważ było to słuszne.
_________________ Why worry, there should be laughter after pain
There should be sunshine after rain
There things has always been the some
capsel31, ludzie, którzy obwiniają Zizou o przegranie tego meczu, tłumaczą się tym, że pewnie, gdyby nie zszedł, to któregoś z karnych strzelałby on i może wtedy byłyby inaczej te karne porozstawiane.
Wszyscy widzą to, co zrobił Zidane, ale nikt jakoś nie widzi tego, co ten Włoch powiedział.
Istnieją zasady . Okej. Ale WSZYSCY powinniśmy ich przestrzegać. A nie tylko Zidane.
_________________ Nie wiem dlaczego był czas, że przestałam wierzyć w Miłość.
Głupia byłam.
Miłość istnieje moi Mili. Nigdy w Nią nie wątpcie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum