Ale ostatnia płyta to dno. Tak jak wszystkie inne, ale niech wam będzie.
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Imię: Telewizor
Wysłany: 11-08-2005, 18:47
Dla mnie slipknot nie jest złym zespołem, ma charyzmatycznego wokaliste, (ciekawy wywiad w Teraz Rock) gra nie najgorzej, to że jest tam dj nie znaczy że ich muzyka jest zła. Owszem nie każdemu muszą się podobać, i ja to rozumiem bo i mnie wiele zespołów się nie podoba.
Hańbiący dany gatunek muzyczny
-Virgin,Mandaryna,CrazyFrog(choć nie wiem jaki to gatunek muzyczny),Limp Bizkit,Sum41
Imię: Ankh
Wysłany: 21-08-2005, 17:29
Ja sądzę że Avril Lavigne.
A co do black metalu, to jest świetny,chociaż nie przepadam za każdym zespołem.
Jeżeli chodzi o zespół np metalowy który potępił swój gatunek może nie gra zbyt mocno bo to rock ?
Nie ma dwóch Metallic na świecie i nie będzie drugiej.
A to że każdy odłam metalu jest inny to jest piękne.
Co do Slipknota słuchałam,ale mi zbrzydł;/.
Ostatnio słucham rocka
_________________ Sweet oblivion ... now I am back,
Sweet oblivion ...
Where did I been ?
Sad oblivion ...
Nothing is like before
Zastanawiam się co na tej liście robią Limp Bizkit i Marylin Monson, aż tak z nimi żle? Dawno tego już nie słuchałem, ale mam miłe wspomnienia...
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
18 cwele ,mandaryny ,verby ,meza ,cale alkoholixy ,o-zony ,dody ,britneye ,sonnety ,lopezy ,brodki ,trojany ,wrony ,madonny ,mansony ,vadery i inne satanistyczne shity (wiem zaraz bedzie gadka w stylu Vader wcale nie jest satanistyczny vader jest w porzo itp.)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum