No to na pewno 18L , Liber , Doniu , Mezo itp. , zrobili z hip-hopu jakieś gówno.Oprócz tego to nie wiem , bo innymi gatunkami muzycznymi się zbytnio nie interesuje , ale oni naprawde zrobili niezłe dziadostwo.
chennille [Usunięty]
Wysłany: 03-07-2006, 12:07
ja nie cierpie PUSSY CAT DOLLS, co to ma ku**a byc? Busta sie przy niech szmaci, Snoop tez zaczyna... yuk! polski hiphop hanbia, jak tez rzekl jeden z moich przedmowcow - wszystkie te Donie Libery Peje itd. zagraniczny rap -50 cent - porazka. nienawidze go szczerze, ale przetrawie skoro MOBDEEPy go tak kochaja, leee. nie slucham muzyki rockowej prawie w ogole, ale TOKIo Hotel... co to ma byc? kto to lansuje? a te wszystkie Ciary, Christyny Milan - feeee!
ja nie cierpie PUSSY CAT DOLLS, co to ma ku**a byc?
to jest pop, o co ci biega?
chennille napisał/a:
(...)Peje(...)
Peja szmaci polski rap? w którym miejscu?
chennille napisał/a:
zagraniczny rap -50 cent
komercyjny w 100% ale nie da się pwoiedizęc że słaby.. najlepsze beaty, ma flow ma głos- też nie lubię kolesia jak się da, ale cóż.. jest za dobry żeby go nie słuchać, to samo eminem- im bardziej gościa nie lubię tym lepsze tracki daje ( 'lose yourself' jest słabe? 'till i collapse' słabe? przecież to są enrgetyczne bomby, nosi mnie przy nich na boki cały czas). 50 buja i tyle- jest frajer ale muzę robi świetną
in da club jak dla mnie niejest najlepszy, a 5 centa nieuważam za rapera i słusznie, zgadzam sie z tym ze pohańbił on gatunek jaki gra czy tez spiewa, nieporuwnuje sie z takimi jak dr dre, methodman, redman, czy tez xzibit, zresztą do dre'ya mu jeszcze naprawde daaaaaaaaleko
in da club był w wielu portalach wybrany najlepszym bitem
a co nie masz własnego zdania tylko to co przeczytasz na jakiś portalach a i jak ktoś ma "najlepsze" bity to nie znaczy żę robi dobry rap
popieram. przeciez 50 cent sam sobie tych bitow nie robi. a wylansowal go dre to sie chlopakowi poszczescilo!
mobb deep z nim sie skumal bo zauwazyli ze fifty robi kase i teraz tez robia. pomelanzowali troche i sie polubili. ale dla mnie on sam jest po prostu tragedia, bo raper wygladac nie musi, ale jak sie ma twarz NIESKALANA INTELEKTEM to juz klapa. no ale wylansowal sie chlopiec. czy wyobrazacie sobie zeby taki REdman np. albo inny porzadny raper nagral cos w stylu CANDYSHOP? chyba mario, hehe...
Wysłany: 03-07-2006, 22:19
No tak dla was wszystko co jest znane i leci w Tv jest dnem i komerchą. A ja można powiedzieć "uwielbiam" 50 i cały G-UNIT a poza tym
dobry bit nie równa się dobry rap a 50 i G-UNIT robi świetny rap i tyle (już widze te posty o tym ze curtis to beztalencie etc.)
No tak dla was wszystko co jest znane i leci w Tv jest dnem i komerchą
nie wszytsko ale poprostu 50 cent jak dla mnie za bardzo sie afiszuje :P denerwuje mnie zbytnio ta sowją muzyka bo jak wspomniałachennille, dre go wypromował, gdyby nie dre on byłby nikim
ale rozumiem że będziesz sie kłucił o to bo wkońcu masz inny gust i tobie sie to podoba, ale nic do ciebie niemam wkońcku kazdy ma inny gust, tak samo jak ja kłuciłbym sie o mój ulubiony zespół pzdr
a sobie uważaj co chcesz dla mnie 50 cent to dno ale i tak peja puka w to dno od spodu i gówno mnie obchodzi kogo uwielbiasz ale jestem w stanie sie założyć że jakby "fifty" podszedł do ciebie i powiedział zrób mi loda to byś sie go zapytał czy ma być z połykiem czy nie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum