alanho, masz rację, z Płocka - podobno xD - ale nagrywali w poznańskiej wytwórni swojego czasu. A z tymi festiwalami też racja... Wiesz, Mezo ma tą przewagę dla mnie, że technicznie jest o nieebo lepszy od Owala, chociaż sepleni xD lol
o litości, posłuchaj sobie tego swojego owala co mówi on sam o czternastolatkach, którzy nazywają jego hm twórczość "fajną" ("Fajna piosenka hip-hop" czy jakoś tak, nie pamiętam, Kada na featuringu)
pavlitto napisał/a:
a nie jak mezo disco pod przykrywką hip-hop'u
nazywaj to sobie jak chcesz. Ja go hm doceniam za wiedzę i skillsy. Choć nie słucham jego muzyki.
**MJ** napisał/a:
co jak co ale technike mezo ma lepszą
po raz kolejny się zgadzamy jedyna chyba osoba na tym forum, która potrafi zauważyć dobrą technikę.
Wysłany: 30-06-2006, 18:15
ananke_lingo napisał/a:
po raz kolejny się zgadzamy jedyna chyba osoba na tym forum, która potrafi zauważyć dobrą technikę
tylko żeby nie wyszło że jesteśmy jakimiś fankami meza uważam po prostu że w jego twórczości widać doświadczenie i pewne umiejętności natomiast owal.... pavlitto, myślę że kiedy dłużej posłuchasz hh sam zobaczysz różnicę
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum