Imię: Michał
Wysłany: 16-03-2006, 21:33 Zespół Dżem
Moje pytanie dotyczy zespołu Dżem czy słuchaliscie i czy słuchacie moim zdaniem Dżem to jeden z najlepszych zespołów w Polsce w dodatku z historią, niezawsze świetlaną. Ostatnio został wyprodukowany film "Skazany na bluesa" bardzo polecam film.
Hej wszytskim ja uwielbiam Dżem np.(mój nick na to wskazuje) wszytskie piosenki maja taka MOC w sobie moj aulubiona to "mała aleja róz" niewiem dlaczego al ebardzo ją lubie naprawde a tak to jeszce "Modlitwa " Diabelski żart" niewspomne juz o takich tytułach ja Wechikuł Czasu czy "whiski" . kiedys miałem dziwne nastawinie do nowego wokalisty wkurzało mni eto jak nasladuje Ridla no ale ja wiem wkoncu chyab musi to robic . A CO DO FILMU to naprawde super po obejrzeniu jeszce bardziej polubiłem Dżem polecam wszytskim chociaz niewszytsko na filmi ejest prawda . Pozdrawiam fanów oby było nas jak najwiecej
naprawde dobry zespol, roztacza wokul siebie klimat ktory nadal czuje...niezapomniane chwile na skwerku kolo szkoly dzieki dzemikowi jest chociaz wspomnienie,filmu niestety nie ogludalem,nie mam z kod wykobzac..
Dżem to wspaniały zespól. bez Ryśka juz nie będzie nigdy taki jak przedtem, bo to On stworzył ich historie. Muzyka jest świetna, a teksty... wiadomo... co do filmu równiez świetny. i bardzo dobra gra tomasza kota. pozdrawiam
Imię: Ankh
Wysłany: 19-03-2006, 16:09
Tak..
To powód do dumy na polskiej scenie muzycznej.
Rysiek pisał piękne texty,tworzył świetną muzykę jak i reszta kapeli.
Film mam obecnie w domu i oglądałam go ok.4 razy a aktor T.Kot naprawde wspanaile zagrał Ryśka.
_________________ Sweet oblivion ... now I am back,
Sweet oblivion ...
Where did I been ?
Sad oblivion ...
Nothing is like before
Jestem z Tychow więc dżem mamwe krwi Swietne teksty i Swietna muzyka...co tu dużo mówić
_________________ Więc lepiej mnie zabij
Wyrzuć z pamięci
Lepiej odejdź, pozwól mi odejść
Lepiej zapomnij
Pozwól zapomnieć
Lepiej daj mi następną szansę
Imię: Eliza
Wysłany: 05-05-2006, 20:14
yes,yes,yes...
jeden z najleprzych polskich zespołów...
"w życiu piekne są tylko chwile..."
"lunatycy otaczają mnie...oooo..."
"czerwony jak cegła, rozgrzany jak piec..."
i tak dalej:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum