w ramach zdrowego odrzywiania zaraz zjem jabłko zamiast śniadanie i popije zomna herbatę z wczoraj, a potem przegryze zimnym kawałkiem pizzy. i mam gdzieś, że to niezdrowe, skoro smaczne
Imię: Agnieszka
Wysłany: 22-05-2007, 15:08
NIe odrzywiam się szczególnie zdrowo, ale jakaś katastrofa żywieniowa to jez nie jest. Uwielbiam słodycze, i jem głównie wieczorem, a do ćwiczeń mnie nikt nie zagoni.
Imię: P jak Poison
Wysłany: 22-05-2007, 18:28
Chciałbym zdrowo się odżywiać, ale nie zawsze wychodzi. Chociaż rzuciłem palenie (mam nadzieję, że już do tego nie wrócę)
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
Ostatnio zmieniony przez Michaś 22-05-2007, 19:11, w całości zmieniany 1 raz
Nie odżywiam się zdrowo, zawsze sobie wmawiam, że nie mam czasu, więc jadam na mieście zapiekanki, czasami wstępuję do Maca, KFC no i inne świństwa. Za to dużo ćwiczę- codziennie brzuszki i intensywne kursy tańca Rafaela daje nam taki wycisk, że zawsze jak wychodzę z zajęć flamenco, czuję pozytywne podniecenie. To miłe.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Jak mówi moja Pani od chemii to czy ktos się zdrowo odzywia widać po włosach.
Wypadaja mi włosy i ogólnie zrobiło mi sie jakieś siano.
Cóż, teraz pozostało mi robic sobie jakieś surówki i ograniczyć słodycze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum