Imię: Tullia d'Aragona
Wysłany: 21-05-2007, 16:15
mi to juz w ogole daleko do zdrowego trybu zycia...
zaczynajac od fajek i mocnej kawy,
a konczac na siedzeniu przed kompem
ale za to staram sie reuglarnie cwiczyc. heeeeeeehhhhee
zywnosci zdrowej rowniez nie jadam
jakos narazie nie narzekam na fady tluszczu...
Ja na przykład prowadze bardzo zdrowy tryb życia. Alkohol ograniczam do minimum, nie pale, nie biorę nic. Odżywiam się dobrze (przynajmniej tak mi się wydaje), nie prowadze stresującego trybu życia, ponadto gram w piłkę nożną i chodzę na siłownie.
Matko, a ja nie pamiętam kiedy wykonywałam jakiekolwiek ćwiczenia
wyzynarka napisał/a:
jakos narazie nie narzekam na fady tluszczu...
Ja też. Co więcej, narzekam raczej na niedobór masy ciała...
_________________ Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat. Jan Stanisław Lec
hm.. sama nie wiem
nie pwoinnam pić , za duzo małej czarnej, fast foodów, slodyczy
nie jadam sniadan a podobno to podstawa..
obiad jadam ale mało, kolacja tak samo..
warzyłam się ostatnio..
chudne ..
to nic ze nie odzywiam się zdrowo, dobrze mi z tym
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Imię: olek
Wysłany: 21-05-2007, 18:58
Mama kiedyś próbowała mnie zdrowo odżywiać, jakieś korzonki, orkisze i inne kiełki...ponad to ekologiczne makowce, domowy chleb. Chyba jej nie wyszło. Szkoooda.
ja też ale dobrze mi z tym, nie chudne przy okazji więc nie tak zle..
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
chciłam .. ale ja nie umiem.. na iłe sobie wypchałam ale długo nie dałam tak ..
a teraz mam małe problemy w skzoe itp. i w ogóle schudłam 2 kg;/
a tam nawyzej znikne
no widzisz ty "otyła "ty;p
To jedz! Jedz! Jedz! Cokolowiek! Wpieprzaj czekolade, batony, cukierki, wszystko.
no niby tak jem ale np. czasem mam taki dzien ze jem obiad i to normlnie obiad jak dla dziecka i potem nic tak do 20..
włansie zjadłam 2 kanapki i parówke ..
leisure napisał/a:
Ja na stres reaguję śmiechem i tym że wpieprzam wszystko co mi wpadnie w ręce. Cieszę się
też bym tak chciała jeśc
chciłabym warzyć jakieś 50 kg..
Ja też. Tylko do tego to musiałabym nie jeść ^^
Nie odżywiam się zdrowo, chociaż w teorii jestem mocna. Warzywka i owoce lubię co prawda, ale wiem, w którym miejscu grzeszę
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
możemy sie zmaienić ty bedziesz za mnie jeść a ja za ciebie niejeść
leisure napisał/a:
Chwalę się- w liceum przytyłam (uwaga) 9 kilo. Serio. Taka stresująca ta szkoła
o kurdee też tak chcem !
leisure napisał/a:
kamasutra napisał/a:
chciłabym warzyć jakieś 50 kg
Ło kurde, a ważysz poniżej? Ajć. To do kuchni po sterte parówek i jeszcze jakieś mięcho. I to już!
bardzo bardzo ponizej
Ostatnio zmieniony przez kamasutra 21-05-2007, 19:39, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum