chodzi Ci o to czy byśmy mogli zdradzić partnera bo nie czytelnie napisałaś,
nie wiem może alkohol łatwo rozmiękcza naszą silną wolę, ja bym nie dopuścił aby spała jakaś dziewczyna która mnie pociąga w drugim pokoju sama, popęd płciowy robi swoje wiadomo jak to jest z tym, ale jesteśmy ludźmi myślącymi z wolną wolą to nas rożni od zwierząt, dlatego też nie powinniśmy być wierni innej partnerce czy kobiety wierne partnerom,
no chodzi mi o to czy jesteście zdolni do tego, żeby zdradziś swoją drugą połówkę
Głupi temat. To jasne, że każdy powie, że nie mógłby zdradzić. Rzeczywistość jednak jest inna i biorąc pod uwagę hormony i oddziaływanie między ludźmi można zdradzić. To jest gdybanie, bez sensu.
Głupi temat. To jasne, że każdy powie, że nie mógłby zdradzić. Rzeczywistość jednak jest inna i biorąc pod uwagę hormony i oddziaływanie między ludźmi można zdradzić. To jest gdybanie, bez sensu.
Jeżeli się kogoś naprawdę kocha to się nie zdradzi.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum