Bozeee jak ja się boje takich pająków normalnie ciaryy.
Ty to dotykasz;>?
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
no co ty... ja sie tez go boje... jeszcze ucieknie gdzies a szybkie to takie...
to po co trzymasz ;D?
Jakby mi uciekł to ja bym chyba zawału dostała ^^
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
wiesz ja na sobie go ogladam bo tak to sa bardzo ładne i ciekawe stwory, ten co ja mam to jest jednym z najwiekszych wsrod ptaszników wiec on gdzies tak bedzie jak ręka wiec sobie wyobraz teraz taka bestyjke w ładnie zrobionym terrarium... czasem wieczorkiem fajnie jest zaobserwowac zachowanie takiego pajaka
nie mogę mieć zwierząt w domu,a właśnie moje koty też mi gdzieś wywiozą boskoo... ;/
Kiedyś jak juz zamieszkam sama kupię sobie gekona i psa
nom ja tez za bardzo wieszych zwierzat w domu miec nie moge, wiec mam takiego małego pajaczka co nikomu nie przeszkadza i nie trzeba go wyprowadzac, sam to bym tez chciał miec psa a bardzo jakiegos amstafa
Imię: Katarzyna
Wiek: 18 Dołączyła: 18 Cze 2008 Posty: 1246 Skąd: z raju...
Wysłany: 01-10-2008, 19:33
Mój Alex,tak słodko sobie śpi
Kopia ggg.jpg :)
Plik ściągnięto 10 raz(y) 99,17 KB
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum