Imię: Wszemiła
Wiek: 20 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 22-10-2006, 15:07
Olka,Asia napisał/a:
Nie wiemy czy wy również zauwazyliscie, że dzisiejsza młodzież nie potrafi się dobrze bawic bez alkoholu, papierosów i narkotyków !
nie zauważyłam, z pośród grona moich znajomych tylko kilku pali zioło, nikt nie bierze nic mocniejszego. Jedni znajomi pija,inni nie piją wcale lub ograniczaja sie do jednego piwka.
Olka,Asia napisał/a:
Nie rozumiemy co jest takiego przyciągajacego w tych uzywkach ?!
coś w nich jest, dla jednych fajnego,dla drugich mniej i tyle. Jak dla mnie najbardziej podoba mi sie ze imprezowicze sie szybciej wyluzowują. Ja osobiscie mam nieraz przypałowe akcje bez używek,wiec postanowiłam je ograniczac bo z nimi było juz nie raz grubo przesadnie.
Olka,Asia napisał/a:
Nas osobiście to nie kręci ...
to dobrze.
Olka,Asia napisał/a:
Co wy o tym sądzicie ? Czy nie przeszkadzałałoby wam to ?
jednego cos kręci,drugiego nie- norma. NIe przeszkadzało by mi pod warunkiem: i przytocze tu czastke jednej z wakacyjnych imprez: Byłam na imprezie an której było sporo ludzi w moim wieku, z mojej klasy i troche starszych oraz kilka lasek z gimnazjum. Wszyscy oprócz tych lasek pili. Potem poszlismy sie bawic na parkiet,troche poszlac i ogólnie było smiesznie,troche sie poodwalało.Laski które nie piły nie bawiły sie tylko patrzyły,na drugi dzien całe gimnzaujm wiedziało kto z kim sie całował kto ile wypił,kto miał mocna faze itp. Jezeli byscie sie z nami bawiły bez picia a nie obserwowały to super,wrecz to szanuje.
Przeczytałam ten temat. Olśniło mnie. Zdałam sobię sprawę, ze tak naprawdę to przez całe życie ani razu dobrze się nie bawiłam. Płakałam trzy dni. Ale teraz już nie płaczę.
Niech się każdy bawi tak jak mu pasuje. Byle by innym nie robił krzywdy. Moja nowa filozofija.
Nie rozumiem tych którzy nie mogą się bawić bez picia palenia i czego tam jeszcze chcą. Sam piję, dlaczego by nie, ale tylko dobry alkochol dla smaku lub odrobinę więcej dla odprężenia. Palić nie palę, uważam że prochy są dla frajerów , jeszcze większym frejerem jest ten który namawia innych. Przecież jak nie namówi kolegi to więcej dla niego zostanie więc gdzie tu logika?
hmm..ja się bawie dobrze z stanie nietrzeźwym,,,ale również wtedy gdy jestem trzeźwa....wszyscy dobrze wiemy że jak jest alko to jest zajebiście:D ale kiedy go nie ma też nie ma źle....to zależy też od imprezy...na urodzinach u kumpla jest looz sobie popić..ale na urodzinach u cioci to nie wypada:P:P:P NO:) aa poza tym dzisiejsza młodzierz mądra pije z umiarem i okej..ale niektorzy piją palą ćpają i później z życiem sobie nie radzą..i taka jest prawda!
Jestem zdemoralizowana...o nie. Umrę niechybną śmiercią...A tak na marginesie, ludzie sie mnie pytają, co brałam, czy piłam, jak jestem w stanie całkowitej trzeźwości. Więc, nie wiem jak inni, ale ja się umiem bawić bez alkoholu. Choć z nim jest, wiadomo, weselej;)
Alkohol..ale w małych ilościach:)
Młodzież nie moze jednak tego zrozumieć A szkoda ...bo młodzież jest świetna...ale niestety psuje sobie reputacje bijatykami,alkoholem,narkotykami...itp.
_________________ There’s only so much you can learn in one place
The more that I wait, the more time that I waste
Witajcie ludziska ! Chcemy poruszyć bardzo wazny temat. A mianowicie ... Nie wiemy czy wy również zauwazyliscie, że dzisiejsza młodzież nie potrafi się dobrze bawic bez alkoholu, papierosów i narkotyków ! Nie rozumiemy co jest takiego przyciągajacego w tych uzywkach?! Nas osobiście to nie kręci ... I przez to w pewien sposób jesteśmy odrzucone przez naszych rówieśników ...
Co wy o tym sądzicie ? Czy nie przeszkadzałałoby wam to ? A może traktowalibyście nas jako ludzi, którzy wyłamali się ??? Czekamy na odpowiedź ...
Ja potrafie. I moje qmpele też. Jesteśmy w gimnazjum. Nie rozumiecie co jest takiego przyciągajacego w tych uzywkach? Zakazany owoc zawsze kusi. Odrzucone? jak ktos nie robi tego co ja to go osobiscie nie odrzucam. Na wiekszosci imprez sa narkotyki. To już codziennosc prawie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum