Do Autorek tematu: czy jeśli wypiję jedno, dwa, trzy a może nawet i cztery piwa, i nadal mogę chodzić o własnych siłach, czy zaliczycie mnie do zdemoralizowanych?
Jeśli tak to zdemoralizowana jest conajmniej połowa tego kraju.
Jako, że jestem opiekunem prawnym autorek tego tematu powiem za nie - Tak. A chodzi o to, że jedno piwo trzyma kilka, a nawet kilkanaście dni.
Piccolo jest złe. Promuje kulturę picia alkoholu w naszym kraju. Sprawia, że młodzież nie umie bawić się bez alkoholu, nawet w oranżadzie. Wody się napij.
Ja się u mnię bardzo dobrze bawić bez alkoholu, a co do was róbta co chceta w moim środowisku na pewno nie byłybyście odrzucone przez to, że nie pijecie
jej bo moim zdaniem to taka wymowka, ze ktos ich nie lubiee to tlumacza sobie ze dlatego ze nie pija, a wg mnie niekoniecznie musi to byc taki powod, koniec kropka
_________________ Taki przewrotny i ambiwalentny Ikar.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum