Wysłany: 02-08-2006, 16:39 Zaufanie CZY jest NAJWAŻNIEJSZE w MILOŚCI
Cz uwazacie ze zaufanie w zwiazku jest najważniejsze i ślepo wierzycie w to co powie wam partner czy partnerka???;/
Znam przypadek w ktorym chlopak oszukuje prawie caly czas spotyka sie z innymi i Bóg wie co jeszcze robi... do mojej kumpeli przychodzi tylko raz mozE dwa razy w tygodniu po sex powie jej że ją kocha...ona oczywiście wierzy mu na slowo bo to jej pierwszy facet z ktorym jest od 15 roku zycia MA 18 TERAZ i świata poza nim nie wIdzi;/ koles nawet wkreca jej ze to MY klamiemy ze widzieliśmy go z kimś np.jak sie przytula czy caluje;/ a on jest niczym aniolek ŚWIĘTY;/ Teraz przez to wszystko nawet mojemu Facetowi przestaje ufać;/BO PRZECIESZ MoZE ROBIĆ TAK SAMO mowić mi że kocha...a swoje robić na boku:(
_________________ Pamiętaj...drugi raz już nie bedzie nas....
jak na moje to trzeba mieć jakieś tam pokłady zaufania do tej drugiej osoby, ale ludzie nie traćmy instynktu samozachawaczego!!
chmurka17, jak na moje to trzeba tej koleżance otworzyć oczy! po co ma się dziewczyna marnować.
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Imię: Arturek ~~
Wiek: 20 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 02-08-2006, 19:54
Zaufanie to raczej jedna podstaw trwałego związku .
chmurka17, twoja kumpela to beznadziejny przypadek. Ona jest z tych co potem popełniają samobójstwa jak sie je rzuci O_o.
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
Cz uwazacie ze zaufanie w zwiazku jest najważniejsze i ślepo wierzycie w to co powie wam partner czy partnerka???;/
tamarka_zgr napisał/a:
tak.
[ Dodano: 03 Sie 2006 08:01 am ]
ona go kocha i we wszystko mu wierzy;/ jej nie da sie przetlumaczyć ze jest inaczej nie TAK jak on POWIE;/ bo przeciesz wszyscy klamią a on JA KOCHA i mowi jej prawde;/
_________________ Pamiętaj...drugi raz już nie bedzie nas....
Ostatnio zmieniony przez chmurka17 03-08-2006, 08:02, w całości zmieniany 1 raz
ona go kocha i we wszystko mu wierzy;/ jej nie da sie przetlumaczyć ze jest inaczej nie TAK jak on POWIE;/ bo przeciesz wszyscy klamią a on JA KOCHA i mowi jej prawde;/
Jak jest taka głupia to niech siedzi w tym bagnie. Kiedyś się przejedzie...
Alex napisał/a:
zaufanie jest fundamentem zwiazku.
Tak jak zrozumienie.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Imię: Leeloo:*
Wysłany: 03-08-2006, 23:02
Ech...znam tez sytuacje podobna... chlopak robil dziewczynie koło dópy ponad pół roku... ona sie dowiedziala o tym, ale i tak sa razem.. on obiecal ze sie zmeni... ale potem znowu zaczal, ona znowu sie dowiedziala... ale znowu mu wy=baczyla..i tak dalej chyba teraz po raz kolejny;/
Imię: Sylwia
Wysłany: 04-08-2006, 15:26
jak dla mnie to zaułfanie to podstawa. no ale nie aż taka ślepa!!! jak dla mie to ta twoje przyjaciółka sama powinna zobaczyć co jej ,,chłopak" wyrabia! ajeśli będzie miała ich jak na tależu i nadal będzie obstawała przy swoim to należy modlić się żeby tamten się nią znudził.
ale żal dziewczyny
Znam przypadek w ktorym chlopak oszukuje prawie caly czas spotyka sie z innymi i Bóg wie co jeszcze robi...
Również znam przypadek. Mój kumpel bryka z moją kumpelą. Jej dom jest jego domem, jest u niej codziennie, a zdradza ją jak ma tylko na to okazję... . A ona o tym doskonale wie.., ale z nim nie zerwie, bo jest w nim za bardzo zakochana... .
A najlepsze jest to, ze wciąż powtarza dla niej, że ją kocha.
Wg mnie zaufanie jest najważniejsze w związku, bez zaufania - prawdziwny związek nie ma szans.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum