pięknie to ujełeś stylistycznie
tak jestem innej orientacji niż ci normalni ludzie których dalej wymieniłeś ale nie przeszkadzasz mi ani ty ani twoi "koledzy"
eee.. to głupi powód. Jak facet jest młody to niech młodo wygląda, na starość niech sobie zapuści. hmm... chociaż starsi panowie nie kiedy niepotrafia się pogodzić z wiekiem i chcą wyglądać młodziej Masło maślane
_________________ Do wszystkich kobiet mów tak, jakbyś je kochał, a do wszystkich mężczyzn tak, jakby cię nudzili.
Ja noszę wąsy, dobry wąs to najlepszy przyjaciel. do tego mam bokobrody. Poza wąsami golę się na brodzie i policzkach. nie wyobrażam sobie żebym np. wszystko zgolił i zapuścił tylko małą bródkę... wyglądałbym jak debil.
Ale wąsy to zajebista rzecz. Może sobie zapuszcza tak, jak ma Lemmy Kilmister z Motorhead, krzaczaste wąsiska i bokobrody łączące się z wąsami. Broda tesz jest zajebista, ale wygląda dobrze pod warunkiem, że są tesz wąsy.
Wg mnie niektórzy starsi też wyglądają komicznie.
Jak był mecz Polska - Dania w ręczną, to komentator stwierdził jak pokazywali kibiców: "Polskich kibiców rozpoznajemy po wąsach"
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum