Nie wszystkim do twarzy jest w zaroście.
Jeśli już, to taki góra 2-dniowy mogłabym znieśc.
To fakt, niektórzy nie powinni mieć zarostu
Ale jak już komuś pasuje, to mioooodzio I to taki porządniejszy, niż kilkudniowy
_________________ Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat. Jan Stanisław Lec
Nie dziwię się, przecież jak to podrażnia skórę!
Mój tata też zawsze marudzi, że nie będzie się non stop golił.
Też czasami nie chce mi się nóg golić, normalne.
Nie wiem co jest gorsze.
_________________ pod światło widać jak bardzo się różnimy.
Nie dziwię się, przecież jak to podrażnia skórę!
Mój tata też zawsze marudzi, że nie będzie się non stop golił.
Ja po raz pierwszy zobaczyłam mojego tatę bez zarostu w wieku 17 lat - mówię Wam, to jest dopiero szok! Zresztą dla mojej mamy to też był szok, bo też go wtedy zobaczyła po raz pierwszy w życiu bez zarostu
Ale od tej pory się goli, bo stwierdził, ze młodziej wygląda...
_________________ Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat. Jan Stanisław Lec
Zarsot? - tak, tak, tak, tak
Moj facet gdy ma zarost jest tak maxymalnie meski ze mmm!!!
Ale nie broda, ani wasy - chociaz kiedys mial takie Hetfieldowe, tylko zarost taki 4 dniowy. Nawet jak ma ponad to to je skraca maszynka ;>
Imię: Agnieszka
Wysłany: 10-12-2007, 19:31
Leany napisał/a:
Ja po raz pierwszy zobaczyłam mojego tatę bez zarostu w wieku 17 lat - mówię Wam, to jest dopiero szok! Zresztą dla mojej mamy to też był szok, bo też go wtedy zobaczyła po raz pierwszy w życiu bez zarostu
A ja mojego nigdy nie widziałam bez zarostu i raczej nie zobacze.
Zarost??
Nie, nie i jeszcze raz nie i to pod każdą postacią.
Mój ojciec całe życie ma wąsy. Nie wyobrażam go sobie bez wąsów. Za to jego brat ma brodę i wiem, jakby wyglądał z brodą, bo są bardzo do siebie podobni. Tak samo podejrzewam, jak jego brat wyglądałby bez brody- tak, jak mój ojciec
devir napisał/a:
Jestem leniwy i nie lubie sie golic, tak wiec czesto mam kilku dniowy do tygodnia zarost
Tygodniowy nie no, w sumie to jeszcze zależy, jak szybko rośnie Ci zarost. Ale tydzień to i tak długo
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Zarost u faceta...generalnie mi się podoba (choć oczywiście nie każdemu pasuje i wtedy lepiej żeby go nie było)...lubię jak facet ma wypielęgnowaną bródkę...jedyne za czym nie przepadam u mężczyzn za bardzo to wąsy.
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum