Hej!
Właśnie, jak mogę zarobić kasę? Wiem, że to pytanie dość obszerne, ale chciałbym sobie kupić coś o wartości ok. 1000zł i nie wiem jak je zarobić a potrzebuję kasy do końca września ostatecznie pierwsze dni października. Choćbym się starał, to może uzbieram 300 złotych w co wątpię. Więc co proponujecie? Może praca przez internet?
Imię: Ania
Wiek: 17 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 1423 Skąd: z nieba.. :)
Wysłany: 24-04-2007, 20:12
Nie szalej narazie. Masz zaledwie 14 lat. Nie dorosłeś jeszcze do zarabiania pieniędzy poza tym zarabianie takich pieniędzy(1000 zł) w wieku 14 lat bądź na co jest niezgodne z prawem.
Nie szalej narazie. Masz zaledwie 14 lat. Nie dorosłeś jeszcze do zarabiania pieniędzy poza tym zarabianie takich pieniędzy(1000 zł) w wieku 14 lat bądź na co jest niezgodne z prawem.
Może być legalne...
A nie takie rzeczy ludzie robili...
oto sposoby aby zarobic/zaoszczedzic kase w wieku 14 lat:
-zbieraj butelki i makulature
-grzeb po smietnikach albo w domu moze cos znajdziesz wartosciowego i sprzedaz na allegro
-sciagaj haracz na osiedlu
-myj szyby na skrzyziowaniach za przystepna cene
-zostan pucybutem
-graj na automatach
-postaw anonimowo na dobrego konia
-skoncz z piciem i paleniem
_________________ Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzy... A ja tylko gołe baby, jesli gdzies zauważę.
oto sposoby aby zarobic/zaoszczedzic kase w wieku 14 lat:
-zbieraj butelki i makulature
-grzeb po smietnikach albo w domu moze cos znajdziesz wartosciowego i sprzedaz na allegro
-sciagaj haracz na osiedlu
-myj szyby na skrzyziowaniach za przystepna cene
-zostan pucybutem
-graj na automatach
-postaw anonimowo na dobrego konia
-skoncz z piciem i paleniem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum