Wysłany: 21-05-2007, 21:47 zapobieganie biegunce-czego nie jesc itd
siema.. w necie sie wyczytalem o tym ale... jak macie swoje dobre rady. jakiego jedzenia trzeba unikac? jak Wy zapobiegacie temu - jakies pomysly.... ?
Ostatnio zmieniony przez stevemajster 21-05-2007, 21:48, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Imię: Johann Gottlieb Goldberg
Wysłany: 21-05-2007, 22:32
Jakoś nie mam z tym problemu, a jest coś od czego można dostać biegunkę??
_________________ Zacznij od Bacha.
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 21-05-2007, 22:32
Stary, nie wyjdziesz z tego. To jest nałóg. Piąty rok mam biegunkę i nic. Lewatywa nawet nie pomogła. Kup może jakieś tabletki w aptece. I nie jedz ciężkostrawnych pokarmów.
to na wzdęcia... to chyba nie to samo?! czy może ja w nieświadomości żyję? nigdy nie miałam pojęcia o problemach tego typu... raz w życiu mialam zgage i tyle
_________________ jeśli dziś masz dobry dzień chcę byś zaraził, zaraziła mnie.
gupia kretynka
Imię: Tullia d'Aragona
Wysłany: 22-05-2007, 10:51
jakie jedzenie??
najpierw trzeba poznac przyczyne biegunki...
bo jesli dostaje sie ja po zjedzeniu czegos-
to zazwyczaj wie sie, czego potem nie brac do ust ........
ale moze byc ona przczyna stresu, lub wirusow...
i wtedy najlepiej brac "propolis"
duzo pic, zeby sie nie odwodnic
ewentualnie mozna byc uczulonym na jakies pokarmy,
ale wowczas najpiej zrobic sobie testy alergiczne.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum