No tak mam juz prawie 13 lat i chodzę do klasy 6. Chodziłem z pewną ładna ziwczyną z naszej klasy tylko pare miesecyw 3 klasie wiec nic takiego powaznego. Ale teraz zakochałem sie w niej szalanie niemogę od niej oderwać wzrooku Tylko jestem dość wstydliwy. Niewiem jak pokazać by wiedziała ze ja bardzo lubie zawsze sie błaźnię I wstydzę się najbardziej reakcji klasy czy brata blizniaka który chodzi ze mna do klasy Pomózcie
Ostatnio zmieniony przez Rufu$ 15-06-2007, 14:42, w całości zmieniany 1 raz
Didku nie dobijaj chłopca, musi być fajny skoro ma bliźniaka
Rufu$, a czy ta dziewczyna też wykazuje jakieś zainteresowanie Tobą? postaraj się do niej na początku trochę zbliżyć, jak kolega. a dopiero potem spróbować jakiś bardziej drastycznych metod.
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
bo wazne jest czy wogole dorosliscie do zwiazku nie zebym kogos obrazal bo jeszcze z kosa w brzuchu sie obudze ale to jest normlna biologia.... Rufu$ uwazaj na tych lekcjach
Szczerze; wydaje Ci sie ze jestes zakochany, jestes zauroczony o czym swiadczy Twoja wypowiedz ze nie mozesz on niej oczu oderwac, ale spokojnie jeszcze nie jedna dziewczyna przed Toba;)
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum