Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3483 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 17-06-2007, 17:05
Rufu$ napisał/a:
Na gg to to rozmawiamy normalnie
Skoro na gg rozmawiacie normalnie, to zacznij z nią rozmawiać "NORMALNIE" tzn. na żywo. ZApytaj jak dzień i takie tam. A potem jakoś już pójdzie, tylko musisz się przełamać.
ja chyba wiem kiedy kocham tak naprawdę a kiedy tylko zauroczenie, np po miesiącu po dostaniu kosza nic tak naprawdę nie czujesz do tej osoby kiedy jesteś w pobliżu jej, nawet serduszko mocniej nie uderza, a prawdziwą miłość odczuwa się miesiącami, nawet po roku gdy się z nią spotkasz to masz palpitacje serca
Rufu$, a co do twojego tematu to myśle, że nic z tego nie będzie. Wolałbym napisac, żebyś się nie załamywał, że napewno pokocha, ale po co robić Ci nadzieje. Potem tylko bardziej będziesz cierpiał odrzucenie.
na to wyglada to juz nie te czasy keidy sie lalami bawiłam w wieku 12 lat..
chcoiaż nie wtedy chyba się w dom bawiłam..
albo nie..
a mozę w chowanego się bawiłam..
nie wiem nie pamiętam...
normalnie czuje sie odemieńce...
wychodzi na to ze w wieku 13 lat powinnam przezyć swój pierwszy raz...
ide się zabić.. boże mam 19 lat i jestem dziewica..
;(
_________________ Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał:
- Nie męczy Cię to czekanie?
- Trochę. Ale nie mogę się poddać...
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3483 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 17-06-2007, 17:19
w ogole nie wiem co się dzieje... może ja jakoś dorastam w zwolnionym tempie...?
No cóż bywa.. nie moja wina że jestem niedorobiona, Kamilko Twoja też nie wspierajmy się ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum