Imię: Adrian
Wysłany: 17-09-2007, 21:03
Source napisał/a:
Albo się pogódź z tym że to kobiety będą wybierały Ciebie albo zmień swoje życie tak byś to Ty mógł wybierać sobie kobiety. Zdecyduj się.
Chciałbym to ja wybierać kobiety.... Ale jak to zrobić?? ;/
devine_boy napisał/a:
I znowu błędne podejście, skoro myślisz o sobie że On nawet na Ciebie nie parzy to rzeczywiście tak będzie, na własnym przykładzie zobaczyłem to dopiero po próbie wykonania pierwszej "lekcji" z czegoś w rodzaju kursu pewności siebie, po wykonaniu zadania (wiązało sie ono z nawiązywaniem kontaktu z przypadkowo spotkanymi ludźmi) miałem wypisać sobie wszystkie opory i negatywne uczucia które mi wtedy toważyszyły - po czym autor dodał wyjaśnienie że to są właśnie cechy które widziały we mnie osoby z jakimi rozmawiałem. To co myślisz o sobie, w co wierzysz że jaka / jaki jesteś - tak właśnie postrzegają Cię inni. ( Sam często muszę o tym pamiętać )
Więcej wiary w siebie i we własne siły,
pozdr.
Coś słyszałem o jakichś takich kursch ale to wszystko płatne ;p
Source napisał/a:
Demonic Confidence czy Super Confidence? Widzę że wkroczyłeś na jedną z ciekawszych dróg rozwoju . Jak nie chcesz rozpowszechniać prawdy wśród niewierzących, spowodować bunt społeczny i propagować offtoptic możesz napisać na PW
Hmm, Demonic Confidence nie jest płatnym kursem - plik PDF z opisem do ściągnięcia z internetu ( wszystkie zadania wykonujesz sam / sama ) - problem polega tylko na samym wykonaniu - (sam nie wiedziałem jak wiele oporów mam w sobie), żeby pokonać włożone w nas przez społeczeństwo bariery, prawda ( chyba to miał na myśli source ) - jest właśnie uświadomieniem sobie że takowe bariery istnieją i wyeliminowaniem ich.
jeżeli jesteś zainteresowany polecam parę książek, ale to joz raczej na PW
pozdr.
_________________ "Jaki jest sens ludzkiego życia? Każda odpowiedź na to pytanie wiąże się z religią. Można więc spytać, czy w ogóle warto je zadawać? Odpowiadam, że człowiek, który uważa życie swoje i innych istot ludzkich za bezsensowne, jest nie tylko nieszczęśliwy, ale właściwie nie zasługuje na życie."
Albert Einstein
Ostatnio zmieniony przez divine_boy 17-09-2007, 21:35, w całości zmieniany 1 raz
najgorsze jest wlasnie to ze ktos sie w kims zakochuje,a ta osoba tego nie dostrzega..wiem bo sama cos takiego przeszlam..a jesli juz ta osoba przyjela to do wiadomosci to slowa wypowiedziane z jej ust o tresci: "mozemy zostac przyjaciolmi" sa naprawde bolesne
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Bolesne, nie bolesne - to można zmienić - możliwości leżą w każdym z nas, wiem że na początek ciężko w to uwierzyć ale ma się do wyboru: albo gnuśnieć i rozpaczać nad sobą, albo uznać ze jeszcze nie daję sobie rady i ruszyć tyłek ( przepraszam jeśli kogoś uraziłem ). Najgorsze są właśnie te zmarnowane okazje, kiedy dzisiaj patrze na swoją przeszłość żałuje że wtedy nie wiedziałem tego co wiem dzisiaj - bo wiem jak dużo mogłem zmienić gdybym tylko nie przyglądał się bezczynnie i poddawał się biernie biegowi wydarzeń,
pozdr.
_________________ "Jaki jest sens ludzkiego życia? Każda odpowiedź na to pytanie wiąże się z religią. Można więc spytać, czy w ogóle warto je zadawać? Odpowiadam, że człowiek, który uważa życie swoje i innych istot ludzkich za bezsensowne, jest nie tylko nieszczęśliwy, ale właściwie nie zasługuje na życie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum