Wysłany: 27-03-2006, 20:06 Zainteresowanie motoryzacją wśród młodzieży
Wiele młodych osób nie interesuje się motoryzacją. W mojej klasie z 16 chłopaków zainteresowanie tą dziedziną wykazuje zaledwie 4!!!
Jeśli u was panuje inna sytuacja piszczie! Mam nadzieję, że moja klasa to ewenemet.
u mnie tez niewielu sie tym pasjonuje. mnie maja czasem dosc, bo lubie porownywac niektore rzeczy do silnikow tudziez samochodow lub zadaje znienacka pytania co to jest np Sagaris.
ja jestem wielkim fascynatem samochodow
najchetniej bym kupil w przyslosci samochod oboziwazkowo z napedem na tyl. taka Celica lub Capri (o ile jeszcze mozna go gdzies znalezc) ale sa tez te lepsze... o, a jesli dopisze kasa to moze i starszą RX-7kę?
ale najbardziej to ja Poldki lubię, nie wiem czemu. mam aspiracje by go stuningowac, ale nie wsiowo tylko profesjonalnie. narysuję projekty ino i podam tunerom
u mnie w klasie motoryzacja interesuja sie chyba 3 osoby, ja i 2 kumpli. Ale motoryzacja interesuje sie ogolnie bardzo duzo mlodych osob u mnie w miescie i okolicach. zapraszam na www.motokopytko.pl i imprezy przez nas organizowane
Interesowanie się motoryzacją w sensie pamiętanie co który ma pod maską i te inne dziwne teksty, których prawie żadna dziewczyna nie rozumie? Czy może patrzenie, ze któryś samochód / motor (!) jest ładny? i chciałabym się takim przejechać / mieć go?
W mojej byłej klasie (jak to pięknie brzmi ) interesowało się tym może z 6 chłopaków na 16 chyba
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Ja sie interesuje mototryzacja.. chyba od zawsze.. najbardziej straymi hamerykańskimi automobilmai.. głównie amerykańskimi od lat mniej więcej 60 do 80.. ale tez te bardzo klasyczne mile sa dla oka
A tak bardziej przyziemnie motoryzacja tez sie interesuje, przez wzgad na to, ze mam własne 4 kółka i lubie wiedziec co i dlaczego mi gdzieś puka.. i naprawde doprowadza mnie do frustracji fakt, ze sama sobie czegos nie moge naprawic.. ;P
Wysłany: 11-10-2006, 16:26 Re: Zainteresowanie motoryzacją wśród młodzieży
Michol napisał/a:
W mojej klasie z 16 chłopaków zainteresowanie tą dziedziną wykazuje zaledwie 4!!!
Trzeba było iść do zawodówki. Wszak wiadomo nie od dziś, że chorobliwe podniecanie się samochodami charakteryzuje bardzo dużo osobników o IQ w okolicach Forresta Gumpa.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Ostatnio zmieniony przez G.a.p.o.n. 11-10-2006, 16:28, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum