nie no Hallowen a Wszystkich Świetych to zupelnie inne Święta, ja zejebiście llubie wszystkich świętych i nie wyobrazam sobie nie iśc tego dnia na cmentarz i nie pomodlić sie, niektórzy naprawde są przywiązani do swoich zmarłych, teraz może moglibyście sie iśc bawić, ale jak wam rodzice poumierają, to fajnie tak bedzie iśc po cmentarzu bawić sie...... naprawde co niektórzy nie myślą, bez obrazy, ale jak czytam posty, to aż..... nie porównujcie hallowen to wszystkich świetych..... a i jeszcze uwielbiam iśc na cmentarz wieczorkiem, tesz sobie nie wyobrażam bez tego wszystkich świetych...:p
8)
z tą imprezą po cmentarzu to żartowałam Bo uważam ze nasze Święto Zmarłych jest lepsze niż Haloween, taki dzień w którym można się wyciszyć i pomyśleć nad sensem swojego życia. Jeżli chodzi o USA to uważam ze to jest kraj przereklamowany, więcej móiwą niż faktycznie robią, osobiście nie lubię, a co do Walentynek... to czasami myślę że to niezbyt święto jest, a czasami mi nie przeszkadza, różnie to jest.
Hallowen to fajna zabawa- ale chyba nie zabardzo pasuje do naszej kultury... wolał bym w spokoju myśleć o zmarłych... ale przecierz mozna by hallowen przenieść w inny dzien i dla wszytkich wyszło by to na dobre
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum