Musze wam to napisac bo mnie to strasznie poruszyło.Wypadek ktory zdarzył sie bodajze w siemianowicach slaskich.17 letnia dziewczyna zostało potracona o godzinie 22 na przejsciu dla pieszych!!po uderzeniu samochód ciagnol ja przec dobre kilkanascie metrów.Dziewczyna straciła noge a po przewiezieniu do szpitala zmarła.I teraz najwazniejsze...została potarcona przez 19 latka jadacego BMW( niecierpie tej marki) kierowca uciekł z miejsca zdarzenia nie udzieliwszy pierwszej pomocy!!! predkosc z jaka jechał to podobno około 140 km/h.Nastepnego dnia zgłosił sie na policje(stad przypuszczam ze pył pijany i policja tez tak twierdzi).Ten debil zazadał policyjnej ochrony bo ojciec dziewczyny podobno nasłał na niego jakis zbirów aby go załatwili. Ja jako kierowca nie mam słów.To co zrobiłbym temskur...synowi to raczej do opowiadania na forum sie nie nadaje.To jest poprostu gnojek...gdybym go spotkał to nie recze za siebie..nie miesci mi sie w głowie jak mozna byc takim (cenzura) .ta dziewczyna miała przed soba całe zycie...pokoj jej duszy....
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 26-08-2005, 11:52
Koles pozyczyl pewnie auto od ojca i szpanuje. Dostanie max 5 lat, wyjdzie po 3 za dobre sprawowanie i dalej bedzie zabijal. Jazdy pod wplywem alkoholu moga mu nie udowodnic, a jesli bedzie mial dobrego adwokata to moze nawet wyrok w zawiasach.
Max kara to cos ok. 10 lat. Jak dla mnie to powinno byc 25 lat, lub dozywocie. Najlepiej kara smierci!
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
została potarcona przez 19 latka jadacego BMW( niecierpie tej marki)
Ja marke lubie ale nie lubie takich sk**** za jej kierownicą, mnie też aż skręca ze złosci jak widze takiego dzieciaka żyłującego często pożyczoną od ojca bmką... Cubi nic nie poradzisz na to bo takich skurw**** jest mnóstwo na drogach i dalej będą zabijać i nie ponośić za to konsekwencji A skoro o karze mowa to powinni ich tak samo rozjechać i ciągnąc dopóki sie nie rozpadnie na kawałki
_________________ Arabski Front Wyzwolenia Chleba Tostowego -:AFWCT:- \m/ (>_<) \m/
Musze wam to napisac bo mnie to strasznie poruszyło.Wypadek ktory zdarzył sie bodajze w siemianowicach slaskich.17 letnia dziewczyna zostało potracona o godzinie 22 na przejsciu dla pieszych!!po uderzeniu samochód ciagnol ja przec dobre kilkanascie metrów.Dziewczyna straciła noge a po przewiezieniu do szpitala zmarła.
LOOOOL A skąd wiesz jak to było? Możę przechodziła za zakrętem i nie zdążyła zauważyć kolesia? albo jechał bez świateł (a o 22 jest jużbardzo ciemno)? Więc nie głoś takich teorii bo są chore.
LOOOOL A skąd wiesz jak to było? Możę przechodziła za zakrętem i nie zdążyła zauważyć kolesia? albo jechał bez świateł (a o 22 jest jużbardzo ciemno)? Więc nie głoś takich teorii bo są chore.
Pierszeństwo to nie wszystko. Trzeba mieć jeszcze mózg.
Cytat:
Może był 100 metrów dalej, co? Przy prędkości 140km/h przejechanie 39 metrów zajmuję sekunde....
Ewidentnie dziewczyna wjebała mu się na pasy i ma na co zasłuzyła, owszem on tez nie jest bez winy. Będąc w mieście nie można nie zauważyć zbliżającego się do przejścia dla pieszych BMW jadącego 140 km/h, zwłaszcza, że była godzina 22 co znaczy mniej więcej tyle że ruchu na drodze nie było.
WaveCeptor,
1. koleś był prawdopodobnie pijany
2. jechał 140 km/h w terenie zabudowanym
3. prawko miał od roku, więc nie miał wprawy przy takich prędkościach
4. uciekł z miejsca wypadku
5. zabił drugiego człowieka
I Ty jeszcze śmiesz go bronić? Gdyby tą dziewczyna był ktoś z twojego otoczenia inaczej byś myślał.
WaveCeptor napisał/a:
dziewczyna wjebała mu się na pasy i ma na co zasłuzyła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum