WaveCeptor,
1. koleś był prawdopodobnie pijany
2. jechał 140 km/h w terenie zabudowanym
3. prawko miał od roku, więc nie miał wprawy przy takich prędkościach
4. uciekł z miejsca wypadku
5. zabił drugiego człowieka
I Ty jeszcze śmiesz go bronić? Gdyby tą dziewczyna był ktoś z twojego otoczenia inaczej byś myślał.
Po pierwsze: w moim otoczeniu nie ma aż tak głupich dziewczyn.
Po drugie: 1,2,3,4,5 no i co z tego? wystarczyło poczekacz 5 sekund, aż przejedzie i dopiero przejść, niestety była głupia i postanowiła zrobić inaczej. Dziś widzimy tego efekty, ja się smieje: hehehe, gdyż głupoty nie toleruje, Wy zaś płaczecie gdyż odszedł jeden z waszych...
Dziobass napisał/a:
WaveCeptor napisał/a:
dziewczyna wjebała mu się na pasy i ma na co zasłuzyła
WC: Przypominam ze nie masz zadnych dowodow co do winy tej dziewczyny. Ona nie zyje i daj juz jej spokoj. Kierowca uciekl z miejsca wypadku, wiec jest przestepca i to on na 99% spowodowal wypadek. Zreszta watpie zebys mial prawko, bo nie znasz podstawowych zasad.
WC: Przypominam ze nie masz zadnych dowodow co do winy tej dziewczyny. Ona nie zyje i daj juz jej spokoj. Kierowca uciekl z miejsca wypadku, wiec jest przestepca i to on na 99% spowodowal wypadek.
Po co mi dowody? Mam mózg, dobrze prosperujący mózg (czego nie można powiedzieć o Tobie) i wyobraź sobie (bedzie trudno), że potrafie sobie odtworzyć taką sytuacje mimo iz jej nie widziałem, fajnie nie? Poćwicz, a może też Ci się kiedyś uda, a narazie to postaram Ci się to opisać.
Jest ok godziny 22:00, ruch na drodze jest znikomy. Do przejścia dla pieszych podchodzi dziewczyna. Patrzy w lewo, w prawo i jeszcze raz w lewo, widzi nadjeżdżające z ogromną prędkości BMW, mimo to postanawia skorzystać z prawa do pierszeństwa które jej przysługuje i wskakuje pod rozpędzonego potwora. Czyż nie postąpiła głupio? Tak postapiła głupio, a więc jest głupia. Poza tym widzisz już jej wine?
Didek napisał/a:
Zreszta watpie zebys mial prawko, bo nie znasz podstawowych zasad.
Buhehehe osmieszasz się kolego, ośmieszasz zresztą to typowe dla... Ciebie. Nie wiem czy wiesz, ale podczas zdawania na prawo jazdy oprócz jazdy zdaje sie teorie w której są dwa pytania odnośnie wymuszenia pierwszeństwa przejazdu. W obu przypadkach prawidłowym rozwiązaniem nie jest "kontynuuje jazdę nie podejmując żadnych czynności, gdyż ma pierwszeństwo przejazu, a "nie może liczyć, że kierujący pojazdem 2 przestrzega przepisów ruchu drogowego" i "powinien powstrzymać się od dalszej jazdy". Odpowiadając inaczej oblewasz egzamin w konsekwencji nie dostajesz Praw Jazdy.
P.S
Przedstawiona tu sytuacja mówi o dwóch samochdach, ale człowiek inteligentny potrafi zauważyć pewną analogię.
nie wiem czy wiesz, ale sam sie osmieszasz, nawet nie chce mi sie komentowac postów kretyna
Cytat:
"kontynuuje jazdę nie podejmując żadnych czynności, gdyż ma pierwszeństwo przejazu, a "nie może liczyć, że kierujący pojazdem 2 przestrzega przepisów ruchu drogowego" i "powinien powstrzymać się od dalszej jazdy". Odpowiadając inaczej oblewasz egzamin w konsekwencji nie dostajesz Praw Jazdy.
2 samochody!!!!!!! pieszy na przejsciu ma pierwszenstwo, jest nietykalny
a skoro jest nietykalny to nie mozna wjechac na niego z 140km/h i ciągnąc go pod kołami przez kilkanascie metrów. Jak nie puscisz pieszego na pasach, gdy ten jest....ba...gdy ten ma zamiar przejsc przez pasy to łamiesz przepisy
zresztą wiesz co? nie bede sie z tobą kłocił...i tak 'jestes najmądrzejszy'O_o
-trzepne ci kilka warnów, bo stronniczy ze mnie chu*j i cie nie lubie...wystarczy za powod? Narazie 3 za chamstwo, prowokacje i strasznie durne spojrzenie na swiat...jakby cos nie pasowało to dołoze jeszcze 2
nie wiem czy wiesz, ale sam sie osmieszasz, nawet nie chce mi sie komentowac postów kretyna
Kto się tak przezywa sam się tak nazywa.
Solid napisał/a:
2 samochody!!!!!!! pieszy na przejsciu ma pierwszenstwo, jest nietykalny
Cóż za ignorancja. Wiesz co to jest analogia? Wątpie, a więc zapoznaj się z tym słowem, przeczytaj mój przykład z egzaminu i dopiero się wypowiadaj, albo nie bo i tak nie zrozumiesz.
Solid napisał/a:
zresztą wiesz co? nie bede sie z tobą kłocił...i tak 'jestes najmądrzejszy'O_o
Trudno się z Tobą nie zgodzić.
Solid napisał/a:
bo stronniczy ze mnie chu*j
Tutaj również trudno się z Tobą nie zgodzić.
P.S
Rbisz postępy, na 7 linijek w 2-óch miałeś racje. Moje gratulacje.
Cóż za ignorancja. Wiesz co to jest analogia? Wątpie, a więc zapoznaj się z tym słowem, przeczytaj mój przykład z egzaminu i dopiero się wypowiadaj, albo nie bo i tak nie zrozumiesz.
pieszy, a samochód...i gdzie tu masz yebaną analogie? , zdaj prawo jazdy, a moze zrozumiesz...
Cytat:
Kto się tak przezywa sam się tak nazywa.
buuuu...ojej
Cytat:
Cóż za ignorancja.
tak BTW znasz znaczenie tego slowka? Nie pytam o tylko dlatego, ze sam ciągle czepiasz sie innych i UDAJESZ mądrego
ignorancja=olewatorsto
kumasz?
Cytat:
Rbisz postępy, na 7 linijek w 2-óch miałeś racje. Moje gratulacje.
a widzisz...twoje puste argumenty zawsze mijają sie z prawdą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum