za nokią 5200, którą kochalam. tak fajnie się nią bawiło. ziu, wziu, ziu, wziu, ziu, wziu... i taka ładna była. oddalabym kazdy telefon za moją nokię. teraz mam sony ericssona, który jest do dupy i śmierdzi i jest lamerski i jeszcze raz do dupy. a ta nokia pasowala mi do butów!
za bulwarami z wysokości roweru.
za bieganiem boso po deszczu i taplaniem sie w błotku.
za włażeniem z tymi potaplanymi nogami pod prysznic wetrzy.
za wycieczkami do najbliższego sklepu po browary w deszczu i w błocie ciągle. sklep mimo, że był najbliższy blisko nie był.
a wiecie co jest najlepsze? że w maju się znowu tak wybierzemy wszystkie! będzie supcio. może w tym roku uda sie nam ognisko, bo w zeszłym, mimo, że ambitnie chciałam zasłonić folią drewno, to i tak zamokło wszystko i brzydko było.
no i za robieniem protezy palca z wosku.
i za "kurwa, nie pal w domu"
i o boże jak będzie fajnie znowu
_________________ !!!
Ostatnio zmieniony przez labanda 03-04-2008, 23:07, w całości zmieniany 1 raz
za smakiem czereśni.
boże, jaką mam ochote usiąść pod blokiem z G. i wpierdzielać czereśnie. dziś jadłyśmy kisiele barwiące języki. kolor atramentu i różu z długopisu żelowego.
za pierwszą ławką z podstawówki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum