Imię: Agatka
Wiek: 18 Dołączyła: 17 Wrz 2006 Posty: 185 Skąd: z Polski ;]
Wysłany: 11-11-2006, 19:40 Z kwiatka na kwiatek?
Otóż mam taki problem... Niektórzy mnie pewnie wyśmieją, ale cóż... Przez to już wielu chłopakom zrobiłam jakieś nadzeje i ich zraniłam, więc sprawa jest poważna ;( Kiedyś chodziłam z chłopakiem, ale z nim zerwałam. Nie byłam pewna swojego uczucia i stwierdziłam, że nie dojrzałam do związku... Potem podobał mi się pewien chłopak, później następny i następny... :? Ostatnio też tak było. Naprawdę myślałam, że z tego podobania wyniknie coś głębszego, a tymczasem nic. Każde takie podobanie trwa zazwyczaj kilka dni, a najdłużej 2 tygodnie. Najgorsze jest w tym to, że ja kiedy jestem w stanie tego zauroczenia, to postępuję irracjonalnie i impulsywnie, a potem słono za to płacę i ranię ludzi... I teraz też chyba tak zrobiłam. Gadałam z chopakiem, który mi się podobał jeszcze niedawno (ale już przestał ). Gadałam z nim w sposób specyficzny tzn. z moim oryginalnym poczuciem humoru. Już mnie kusiło, żeby coś zrobić, ale całe szczęście, że się powstrzymałam Dlaczego tak się ze mną dzieje Czy to normalne? Moja przyjaciółka stwierdziła, że jestem samotna i "rozpaczliwie" szukam miłości... Sama nie wiem jak to z tym jest... Może to "zasługa" takiego jednego, co dosyć długo pomieszkiwał w moim sercu i tak mnie uprzedził do wszystkich Albo mam za duże wymagania? Co robić Naprawdę mam tego dosyć Pomóżcie
P.S. Z góry dzięki i pozdro
_________________ Na dnie serca pozostanie zawsze ślad...
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 11-11-2006, 23:17
moze poprostu poczekaj z wszelkimi zwiazkami.
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Imię: po prostu lika
Wysłany: 12-11-2006, 16:38
Miłości się nie szuka na siłę - to nie ma sensu. Ona przychodzi sama wtedy kiedy chce.
kicia90 napisał/a:
Naprawdę myślałam, że z tego podobania wyniknie coś głębszego, a tymczasem nic. Każde takie podobanie trwa zazwyczaj kilka dni, a najdłużej 2 tygodnie.
Widocznie nie spotkałaś nikogo konkretnego.
_________________ "Czasem wystarczy tylko cisza.
Aby zrozumieć jedno słowo..."
Widocznie nie spotkałaś nikogo konkretnego.
No tak, mysle ze jest w tym sporo prawdy.. Ja wychodze z zalozenia ze nie ma po co szukac, bo i tak przeznaczenie nas nie ominie i co ma sie stac to po prostu sie stanie:) cierpliwosci
_________________ ..gdy marzenia się kończą, rzeczywistość się zaczyna..
Halo.. Dziewcze ma 16 lat... i szukanie miłości to brutalnie mówiac burza hormonów - bynajmniej nie mówie o fizyczności. Ale to taki wiek, ze chce sie z kimś byc i pewnie te wszch becne kolezanki ze swoimi chłopakami. Ale fakt, ze tak szybko sie nudzi znaczy po prostu tyle, ze ani nie spotkała nikogo takiego, albo nie umie docenic tego ktorego spotka.. albo nie jest gotowa i w taki sposób sie broni.. trudno orzec.
A rada? poczeale zycie przed Toba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum