Imię: Agnieszka
Wysłany: 31-07-2006, 16:40
KaMiLuSkA napisał/a:
czy waszym zdaniem jezeli ktos wyzszy albo nizszy to jest gorszy lub lepszy??:)
Nie.
Każdy jest inny i nie koniecznie gorszy. to jaki jest ten normalny?? Nudno by było na świecie jakby wszyscy byli tacy sami.
KaMiLuSkA napisał/a:
slyszlam juz to do wielu ludzi:) nie zauwazyliscie ze wyzsi ludzie maja pod wieloma wzgledami lepiej w zyciu
To w takim razie mam gorzej w życiu bo natura poskąpiła mi wzrostu. Jakoś się tym już teraz nie przejmuje bo to nie od centymetrów należy czy ktos nas lubi i czy jestesmy ładni.
Nudno by było na świecie jakby wszyscy byli tacy sami.
[/quot
to z drugiej strony dlaczego akurat ja mam byc nizsza, zeby nie bylo nudno??
ja tez uwarzam ze to nie ma wiekszego aznaczenia ale to nie jest mile jezeli ktos zwraca ci na to uwage ze jestes niski lub niska
[ Dodano: 31 Lip 2006 04:57 pm ]
dkf napisał/a:
Jakoś się tym już teraz nie przejmuje bo to nie od centymetrów należy czy ktos nas lubi i czy jestesmy ładni.
ale zwroc tez uwage na to ze ogolnie jest przyjete (np. modelki), ze one musaza byc wysokie i one sa uwarzane za ladne:) ja tez probuje sie tym nie przejmowac ale nie zawsze wychodzi.....................
_________________ Taki przewrotny i ambiwalentny Ikar.
z bycia niższym też są plusy-np.jak ma się niskiego chłopaka to "głupio nie wyglada",ze jesteś od niego wyższa-skoro jesteś niska. i niskim łatwiej się gdzieś prtześlizgnac.
dla mnie nie ma znaczenia czy się jest wysokim czy niskim, a na tych wyyysokich to niekiedy śmiesznie siuę patrzy tak z dołu:P
i naprawde nie przejmuj się tym że jesteś niska
Imię: Agnieszka
Wysłany: 31-07-2006, 17:26
KaMiLuSkA napisał/a:
to z drugiej strony dlaczego akurat ja mam byc nizsza, zeby nie bylo nudno??
ja tez uwarzam ze to nie ma wiekszego aznaczenia ale to nie jest mile jezeli ktos zwraca ci na to uwage ze jestes niski lub niska
A ile masz wzrostu??
W twoim wieku dokładnie tak samo mówiłam i na wzrost zwalałam wszystko łącznie z tym że byłam nie lubiana.
KaMiLuSkA napisał/a:
ale zwroc tez uwage na to ze ogolnie jest przyjete (np. modelki), ze one musaza byc wysokie i one sa uwarzane za ladne:)
No nie wiem czy one są uważane za takie piekne. Sa tez nie wysokie modelki, bo nie tylko wzrost sie liczy, duzo bardziej w cenie jest zgrabna (nie chuda tylko szczupła) sylwetka, ładna buzia, uśmiech i miła osobowość.
znalem kiedys goscia co mial 2m 5cm, bardzo mu to przeszkadzalo, garbil sie a nawet chodzil na przygietych nogach zeby nie wygladac na tak wysokiego, za to dobrze mu szlo w kosza
_________________ Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzy... A ja tylko gołe baby, jesli gdzies zauważę.
W twoim wieku dokładnie tak samo mówiłam i na wzrost zwalałam wszystko łącznie z tym że byłam nie lubiana.
tylko chodzi o to za jestem lubiana:)tylko przeszkadza mi to ze mam 150 cm wzrostu:/
a z doswiadczenia weim ze kolesie wola wyzsze dziewczyny:)ale coz zyc trzeba dalej........................:)
_________________ Taki przewrotny i ambiwalentny Ikar.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum