Mam 173cm wzrostu, w związku z czym nie noszę wysokich obcasów, by nie wyglądać jak wieża i nie być wyższą od mnóstwa znajomych chłopaków, którzy się wtedy, widać to, dziwnie czują.
ja mam 164. lubię obcasy. noszę okazjonalnie. co prawda często mam wrażenie, ze one do mnie nie pasują. to przez 8 lat chodzenia w glanach, a potem uraz stopy.
ost kupiłam żólto- czarne. są taaakie śliczne.
no i dla mnie trudno kupić buty.
bardzo wąska stopa, bardzo wysokie podbicie.
Nie zakładam butów na obcasach, ponieważ nie mam ubrań, które pasowałyby do jakichkolwiek butów tego typu, a poza tym nie wydaje mi się, że kontrastowałyby za bardzo z moją obszernością.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
mam,ale są bardziej sandalkowe więc zakladam je jak jest cieplej
ostatnio kupiłam i juz ich chyba nigdzie nie założe..
Nienawidze swoich malych stóp i do tego wąskich..
Rzadko dostaje buty...;/
wkurza mnie to bo jestem niska mam jakies 164 cm o_O
Jakbyś dobrała odpowiednie, to pewnie dobrze by wyglądało : )
Gdybym wiedziała jakie by mi pasowały, to może nawet bym się skusiła.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum