Wysłany: 11-03-2007, 20:56 Wypracowanie z Pana Tadeusza...pomocy!!
potrzebuje Waszej pomocy w napisaniu wypracowania z polaka, mam nadzieje ze mi pomozecie!!
Oto temat: Utrata wolności nie oznacza nigdy rezygnacji z walki. Rozwiń temat, odwołując sie do fragmentów I ksiegi Pana Tadeusza(wersy 892-953) oraz wniosków wynikających z lektury dzieła A. Mickiewcza.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 12-03-2007, 15:08
Karolcia_17 napisał/a:
przeczytalam troche
Wydaje mi sie że troche nie wystarczy.
Cytat:
poza tym nie jestem dobra w pisaniu wypracowan, jak mozesz to pomóc
Nikt ci to raczej nie napisze całego wypracowania.
Mogłabym ci nakreślic ogólny zarys co napisać ale nie mam aktualnie "Pana Tadeusza" w domu i nie mam tego fragmetu.
Nikt ci to raczej nie napisze całego wypracowania.
Mogłabym ci nakreślic ogólny zarys co napisać ale nie mam aktualnie "Pana Tadeusza" w domu i nie mam tego fragmetu.
nie chodzi mi zeby w calosci ale cos doradzil, jak chcesz moge przeslac fragment Ci na gg bo chyba gadalysmy kiedys..
Wysłany: 13-03-2007, 17:07
wyzynarka a nie zwiełaś po uwagę że nie raz po prostu nie da rady sie wszystkiego przeczytać ze względu na czas?? Ja jakoś jak chodze do szkoły nie mam czasu z 2 godzinki dziennie wziąść i poczytać, bo nie mam tylko polskiego, a czasem jest po prostu za mało czasu na lekturę.
Wysłany: 15-03-2007, 20:58
No mi nie wystarcza weekend na przeczytanie całej grubej książki. A na poniedziałek mamy Potop na który był dosłownie tydzień, więc kolejna lektóra która bede przerabiać bez przeczytania.
Wysłany: 27-03-2007, 01:05 Re: Wypracowanie z Pana Tadeusza...pomocy!!
Karolcia_17 napisał/a:
potrzebuje Waszej pomocy w napisaniu wypracowania z polaka, mam nadzieje ze mi pomozecie!!
Oto temat: Utrata wolności nie oznacza nigdy rezygnacji z walki. Rozwiń temat, odwołując sie do fragmentów I ksiegi Pana Tadeusza(wersy 892-953) oraz wniosków wynikających z lektury dzieła A. Mickiewcza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum