Ja nie sypiam ze swoim chłopakiem, bo go obecnie niestety nie posiadam
_________________ Nothing is ever all wrong.
Even a clock that stops is right twice a day -
Nikt nie myli się bez przerwy.
Nawet zegar, który stoi, dwa razy w ciągu doby pokazuje prawidłowy czas
<<<Do djakon >>>
Bardzo mi przykro Niestety wiem jak boli rozstanie .
Ej są tu jacys chłopcy ? Powie mi ktos co najbardziej kreci facetow ? w sumie laski tez sie moga wypowiadac i opowiadac o swoich doswiadczeniach hehe:)
Pozdrawiam:)
_________________ Z życia trzeba korzystac , a nie poprostu sie starzec
Ostatnio zmieniony przez Malenka 23-02-2006, 22:28, w całości zmieniany 1 raz
A jak bys miala to byc chciala zaczac wspolzycie mimo wieku ?:>
Ciężko powiedzieć, ale myśle, że jakbym go kochała i jakby mi na nim zależało to chyba tak
_________________ Nothing is ever all wrong.
Even a clock that stops is right twice a day -
Nikt nie myli się bez przerwy.
Nawet zegar, który stoi, dwa razy w ciągu doby pokazuje prawidłowy czas
nic nie szkodzi przeciesz nic się nie stało:)):D:D::)):)) bardzo lubię jak dziewczyna delikatnie mnie całuje po brzuchu bardzo lubię tez sex oralny a szczególnie pozycię, 69 więc chy6ba jak większość chłopaków :P:D:D
Po brzuszku ? Zapamietam Sex oralny ? tez lubie chodz dopiero wchodzimy z moim mezczyzna w te sfery:P A miales przed tym opory jakies ? Bo ja niestety tak i to bardzoo duzo i qrde niestety nadal mam nie wiem jak je zwalczyc ..pomocy:P
Pozdrawiam
ja nie miałem nigdy problemów z tym:)):))D:DD:
ale chyba znam sposób ze by ci pomóc wyzbyć się tych wszystkich obiekcji:)):D:D:D możesz ) posmarować jego chłonka czymś słodkim miodem czy czekoladą albo użyć żelu smakowego czy zapachowego powiem ci ze to pomaga:)):D:D:D:D i ciekawie zwiększa pule doznań:))
A miales przed tym opory jakies ? Bo ja niestety tak i to bardzoo duzo i qrde niestety nadal mam nie wiem jak je zwalczyc ..pomocy
Nie ty jedna . Z tego, co wiem KAŻDA dziewczyna, która decyduje sie na sex oralny, ma pewne `przeszkody`. Ale wystarczy, że Ty i Twój chłopak będziecie rozmawiać o tym, co robicie w łożku. Rozmowa łamie wszystkie mosty
djakon napisał/a:
posmarować jego chłonka czymś słodkim miodem czy czekoladą
Taaa i zasmakuje jej i będzie ciągle chciała
_________________ Nie wiem dlaczego był czas, że przestałam wierzyć w Miłość.
Głupia byłam.
Miłość istnieje moi Mili. Nigdy w Nią nie wątpcie.
Tamarka i Djakon ... hehe Djakon qrde to dobry pomysl z tym czyms słodkim za 1 razem było tak na sucho ale teraz muuuusze sprobowac z czyms pysznyym A co do tego ze bede ciagle chciala to raczej watpie hehe:) ale moj ukochany bylby na bank bardzooo szczesliwy , bo mu sie to bardzoo podoba:P
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum