Oburzenie to jest we wszystkim co ja pisze ale to dobrze i bedzie tak dalej a po za tym nie musze juz przestrzegac interpunkci czy ortografii dawno skonczylem szkołę podstawowa czy nawet srednia nikt nie bedzie ocenial mojej ortografii tylk co najwyzej przeczyta moj post . I na zlosc bede robil jeszcze wiecej bledow moze to was bardziej zdenerwóje .
I na zlosc bede robil jeszcze wiecej bledow moze to was bardziej zdenerwóje .
Jeżeli tylko po to wchodzisz na forum aby userów denerwować to daruj sobie.
A to, że już dawno skończyłeś szkołę to pisząc poprawnie udowodnisz nam, że słusznie otrzymałeś świadectwo ukończenia jakieś tam szkoły.
Nie zamierzam nikogo denerowac . Po prostu chce sie powymieniac doswiadczeniami . Nikomu nic nie musze udawadniac co najwyzej moglbym udowdnic dziewczynei ze chyba jestem dobry w lozku ale to juz tylko Ona moze to ocenic .
Srednio mnie bawia takie rozrywki. Wyroslam z nich dobre 5 lat temu..
A jesli obejrze Big brothera o ile sie na niego zalapie po powrocie to po to, zeby zlosliwie pokibicowac, zey od backstage'u sie rozwalil...
Gratuluje wysokiego poziomu . Twoja wypowiedz przypomina mi tego Adriana z Big Brothera. Macie podobne wypowiedzi
Nie, to Tobie można pogratulować poziomu! Ten program (Big Brother) robią właśnie dla takich ludzi jak Ty. Których śmieszą takie mało inteligentne rozmowy, inne programy, w,których używa się kulturalnych zwrotów i słów nie są przez nich rozumiane.
_________________ ~When I no longer know the difference between teare and blood~
Imię: Aneta
Wysłany: 15-09-2007, 13:14
aga2r napisał/a:
Krzysio napisał/a:
Gratuluje wysokiego poziomu . Twoja wypowiedz przypomina mi tego Adriana z Big Brothera. Macie podobne wypowiedzi
Nie, to Tobie można pogratulować poziomu! Ten program (Big Brother) robią właśnie dla takich ludzi jak Ty. Których śmieszą takie mało inteligentne rozmowy, inne programy, w,których używa się kulturalnych zwrotów i słów nie są przez nich rozumiane
Kto powiedział, ze głupota nie może śmieszyć? Mnie np.: smiesza zarówno inteligentne jaki szalenie głupie teksty(np.: z kiepskich)
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum