Wysłany: 07-03-2004, 12:55
ja tam swojego wymarzonego partnera nie mam partnerki też nie :P
moja dziewczyna muszi być przede wszystkim ze mną szczera, otwarta i musi mnie kaochać, a na pewno tego nie pożałuje... ja kocham swoją partnerkę za to jaka jest, a nie za to jaka mogłaby być...
_________________ ...Trust nobody
I don't know who to call a friend
they all just pretend to be
Fuck everybody this is to all of ya'll
cuz everybody is an enemy...
Wysłany: 07-03-2004, 16:24 Re: Wymażony/a, czyli wasz ideał partnera.
Charming napisał/a:
Jaki jest wasz ideał partnera Marzycie o takim Co musi zawierać i czego od niego oczekujecie
Hehe ... ja również wymarzonego partnera nie mam i również nie marzę o takim ...
Co do ideału partnerki, to dla mnie powinna być szczerza, z poczuciem humoru, najlepiej brunetka, no i to co od niej oczekuję, to już pisałem w jednych z tematów (chyba w kategorii Sex - trudne pytania ) ...
Rozumię przedmówców
Jednak mi chodzi bardziej o wygląd zewnetrzny wiedomo, że kazdy człowiek w swojej podswiadomosci ma jakiegos wybranka o którym marzy, np. chłopak marzy o dziewczynie - czarnula z długimi nogami i ogromnym biuście, hehehe itp.....
Mój ideał to: wysoki, przystojny brunet, szczupły o wysportowanej sylwetce to nie znaczy, że takiego mam chłopaka , a oczekuję od niego szczerości i wyrozumienia
A narazie w mojej wybrańce istnieje ideal:
:arrow: brunetka
:arrow: wysoka (ale niższa odemnie)
:arrow: szczupla
:arrow: zadowolona z życia
:arrow: szczera
:arrow: z poczuciem humoru
Takie coś jak napisałem wyżej i normalnie brak słów ...
Imię: Paweł
Wysłany: 15-03-2004, 18:55
Mój ideał :
-Długie nogi
-Brak kompleksów(nawet gdy jest powód żeby je mieć)
poczucie humoru
-Nie robi problemu ze wszystkiego
- nie krytykuje mnie na każdym kroku
a tak pozatematem to wasze idealy sa na jedna noc bo tego czy ktos wam odpowiada nie da sie zamknac w takich krotkich opisach ;P
Aanezka Valo [Usunięty]
Wysłany: 15-04-2004, 16:37
Pan z mojego avataru i podpisu o nazwisku takim jak druga część mojego loginu jest moim ideałem pod każdym, ale to każdym względem. To po prostu miłość
Imię: Paweł
Wysłany: 15-04-2004, 16:40
Cytat:
Pan z mojego avataru i podpisu o nazwisku takim jak druga część mojego loginu jest moim ideałem pod każdym, ale to każdym względem. To po prostu miłość
Za HIMem nie przepada... w sumie to moge powiedzieć, że nie pasuje mi jego muzyka bo człowieka nie znam... A ta Twoja miłośc to chyba raczej taka platoniczna jest...
Znak zodiaku:
Aanezka Valo [Usunięty]
Wysłany: 15-04-2004, 18:48
Cytat:
Jestem tolerancyjny ale jego nienawidzę...
Mi to nie przeszkadza
Cytat:
Za HIMem nie przepada... w sumie to moge powiedzieć, że nie pasuje mi jego muzyka bo człowieka nie znam... A ta Twoja miłośc to chyba raczej taka platoniczna jest...
Ja że tak powiem(niedouwieżenia) mam swój ideał. Znaczy moje aktualna dziewczyna jest dla mnie wsam raz. Ma czas dla mnie i kocha mnie co najważniejsze Nielubie pisać o swojej dziewczyne wieć to już FIN
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum