_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Idealny kwadrat ma po prostu 4 równe ściany i 4 90stopniowe kąty. Niewątpliwie taki istnieje.
Idealny partner to taki, który idealnie wpasowuje się w Twój wyimaginowany obraz ideału. Idealny nie znaczy obiektywny. Mój ideał może być Twoim koszmarem i odwrotnie. Zawsze sprowadzasz każdą zaistniałą sytuację do Twojej osoby, po czym nieświadomie wydajesz subiektywny osąd, próbujesz go generalizować i wmawiać innym, że jest obiektywny? Pytam na zapas, bo nie wiem czy szukając takich krzaczków, ciebie mogę sobie z zasady odpuścić.
Pozdrawiam
Source.
Ostatnio zmieniony przez Source 18-06-2008, 14:44, w całości zmieniany 1 raz
Kwadrat narysowany od ręki, za ideał kwadrata ciężko uznać, ale jednak jako kwadrat może być rozważany.
niesądzę. nie uda Ci się od ręki narysować kwadratu, który ma wszystki kąty dokładnie 90, boki tej samej dlugości.
wyjdzie Ci czworokąt, ale nie kwadrat.
także nie ma czegoś takiego jak nieidealny kwadrat.
kwadraty są takie iedealne...
ple ple
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Imię: Anna
Wysłany: 18-06-2008, 20:04
caessa napisał/a:
niesądzę. nie uda Ci się od ręki narysować kwadratu, który ma wszystki kąty dokładnie 90, boki tej samej dlugości.
wyjdzie Ci czworokąt, ale nie kwadrat.
No właśnie, Source. Zapewne dotąd nie znałeś definicji kwadrata.
A zresztą, co Ty tam będziesz wielokąty tak od razu szufladkował, phi...
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
cały wieciór cało nociu bede pacził w twaju ociu. (to fragment rosyjskiego wiersza z czasów zaborów, przechodził z ust do ust więc może być troche pokaleczony, ale sens oddaje w pełni)
taaaaaaak to jest to
_________________ Nie zapomnij skąd wyrosły Ci nogi.
opiekuńczy, romantyczny, oddany, z poczuciem humoru, miły, inteligentny, może być trochę nieokrzesany ;p;p oo i zadbany, czysty
ale i tak taki to bardzo bardzo żadko się wtrafia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum