Ludziska przestańcie gadać głupoty o swoim ideale... Przecież nikt taki nie istnieje, nikt nie jest idealny i ja to wiem. Spotyka się dużo osób i każdy jest inny... ale na pewno nie idealny... Lepiej wybierzcie się na browarka i lepiej na tym wyjdziecie...
Madrośc zyciowa Annimowej Alkocholoczki..
Centralnie nie moglam sie powstrzymac...
Lolciu.. to nie jest kwestia gadania glupot o ideale, tylko o wypisaniu cech jakie sie ceni u ewentualnego partnera. To nie jest kwestia wyobrazania sobie z pelna dokladnoscia jak kto ma wygladac, jaki ma miec cgarakter ale unaocznienia na jakie cechy sie zwraca uwage. Gdybys nadal tego nie pojmowala to moge Ci to narysowac...
Przy okazju sugeruje zajrzec do slownika i dowiedziec co znaczy metafora.
dziekuje za uwage.
No ja w sumie z charakteru mam juz swoj ideal
A z wygladu.. hmm.. podobają mi sie bruneci z ciemnymi oczyma ale wyglad zewnetrzny jest mniej wazny od wewnetrznego wiec wolalabym brzydszego i fajniejszego faceta od tego 'modela'
_________________ "Na pochybel wszystkim,
Bo jutro z tego nie będzie już nic.
Jutro z tego nie będzie już nic,
Stoję sam na sam z życiem i muszę coś zniszczyć"
Dokładnie. A później latają za najpiękniejszymi w całej szkole, a porządni, inteligentni faceci, którzy może nie są wyróżniający pod względem urody są sami. To ci śliczni przebierają w pannach, a one później mają megadołki. O.o
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Dokładnie. A później latają za najpiękniejszymi w całej szkole, a porządni, inteligentni faceci, którzy może nie są wyróżniający pod względem urody są sami. To ci śliczni przebierają w pannach, a one później mają megadołki. O.o
Jak zwykle moja Pani mądrze gada.
po prostu wydajesz sie byc przewidywalna pod tym wzgledem. czulam, ze podobaja Ci sie bruneci z ciemnymi oczyma
[ Dodano: 06 Lut 2007 11:35 am ]
* nie zaskoczylas mnie
Aa nie zaskoczyłam .. ja już nie widze co czytam .
Noo prosze nie wiedziałam że jestem przewidywalna pod tym względem
Ciekawe czy pod innymi względami też..
po prostu wydajesz sie byc przewidywalna pod tym wzgledem. czulam, ze podobaja Ci sie bruneci z ciemnymi oczyma
[ Dodano: 06 Lut 2007 11:35 am ]
* nie zaskoczylas mnie
Brunet z ciemnymi oczami, stawiam na Borata ;-P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum