wieprzy, my caly czas mamy prawie takie samo zdanie
mialem juz tyle marzen i prawie zadne sie nie spelnilo ...
I właśnie dlatego czuje, że jak będzie jakies spodkanie forumowiczów to się najebiemy razem jak dzikie świnie :P Oczywiście po uprzedniej konwersacji przy browarku z resztą ekipy
Imię: Paweł
Wysłany: 17-05-2004, 20:04
Valo Yössä napisał/a:
Mój partner powinien mnie kochac rozumieć i jeszcze jedna rzecz, o której nie chcę za bardzo mówić i nie jest to to, o czym pewnie myślicie... a wygląd... cóż... najlepszy byłby TAKI ...
Mój partner powinien mnie kochac rozumieć i jeszcze jedna rzecz, o której nie chcę za bardzo mówić i nie jest to to, o czym pewnie myślicie... a wygląd... cóż... najlepszy byłby TAKI ...
Nie strasz mnie!!
Ojej ... bez kitu ...
Jeśli mnie mój wzrok nie myli, to chyba sobie ten mężczyzna (jeśli wogóle jest mężczyzną, kto wie ), pomalował oczy ... :twisted:
I właśnie dlatego czuje, że jak będzie jakies spodkanie forumowiczów to się najebiemy razem jak dzikie świnie Oczywiście po uprzedniej konwersacji przy browarku z resztą ekipy
Wiecie co, ten pomysł ze spotkaniem nie jest taki głupi
(jeśli wogóle jest mężczyzną, kto wie ), pomalował oczy ...
napewno - ciągle powtarzam, że ma oczy wampira - mnie osobiście nie przypadł do gustu, ale sa gusty i guściki to co mnie się niepodoba nie oznacza, że innym również
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum