Tak w zasadzie to moim ideałem dziewczyny była by osoba o podobnym do mojego charakterze... oczywiście musiała by jakoś wyglądać ! ... tak ogólnie to powinna byc bardzo tolerancyjna .. to dlatego że nie zawsze miał bym dla niej czas....
Moim zdaniem to ta "druga połowa" powinna być uzupełnieniem tego, czego nam brakuje. Jakby moja dziewczyna miałaby charakter taki jak ja, to szybko by mi sie znudziła. Ona musi mieć to coś, czego ja nie mam.
heh..no temat troszke mnie rozsmieszyl..wydaje mi sie ze nie ma czegos takiego jak "ideal"..widzisz go na ulicy i wiesz ze to ten..haha..niezle..faceta trzeba poznac zeby wiedziec ze to ten..chociaz i to sie nie zawsze sprawdza..pozdro:)
ideał...........no niby ideałów nie ma...ale chyba kazdy ma jakis jego zarys....w koncu i tak sie na tym przejedzemy......bo poten znaajduje sie w koncu ten jedyny idea l i okazuje sie ze jets zupełnie inny niz ten nasz idealny ideał.....ale co tam zawsze mozna pomazyc nie ?? no wiec mój ideał musi miec pare wad i akceptowac wszystkie moje...moze byc troche romantyczny o glebokim spojrzeniu...musi mnie kochasz i świata pozamna nie wiedzec.......musi byc inny niz wszyscy....wrazliwy........moze...o moze zapisac sie na wolontariat w hospicjum (razem ze mna) ale jak nie chce toi niech przynajmnie słucha mozarta i nie przejmuje sie tym ze wszyscy sie z niego smieja......oo....niech tez codzennie przynosi mi rózyczke....nie bukiet...tylko jedna malutka i nie czerwona tylko buiało bo taka jest bardziej tajemnicza.....wyglad nie ma tak duzego znaczenia no na pewno nie moze byc superprzystojnym cassanova alni tez superbrzydkim....czyms...powinien byc przecietny i troche tajamniczy no ale ideałów nie ma
ideałów nie ma...ale chyba kazdy ma jakis jego zarys....w koncu i tak sie na tym przejedzemy......bo poten znaajduje sie w koncu ten jedyny ideał i okazuje sie ze jets zupełnie inny niz ten nasz idealny ideał.....
dokładnie, dlatego też czasem człowiek myśli, ze to ten jedyny wymarzony, a tu czas szukać innego ideała samo życie
no a czemu z wadami to od razu realny ??? a cżłowiek z wadami moze byc ideałem wiesz jakie tom słodkie sprzadac po kims skrpetki ?? przynosic mu zapomniane sniadani do pracy ?? dzwonic na komórke bo jego głowa została na stole w kuchni ??
Mój partner powinien mnie kochac rozumieć i jeszcze jedna rzecz, o której nie chcę za bardzo mówić i nie jest to to, o czym pewnie myślicie... a wygląd... cóż... najlepszy byłby TAKI ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum